Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2026-04-18 08:18:52
Ale však to je jasné každý zápas proti každému dostanem takýto gól ci hra vallecano Mallorca brugy arsenal alebo neviem kto ...ide len oto ze vallecano dokážeme zatlačiť tak xe aj vyhráme al videli sme zápasy v lm proti atleticu v lige rovnaké goly a nedokázali sme vyhrať 😄 čiže určite treba zmeniť tento štýl a ci by nam pomohol stopér alebo skôr dvaja stopéri na top úrovni taktický a rýchlostné je otázka ktorá bude zodpovedana az po ich príchode čiže flick musí robiť niečo každý to vidí každý otom hovorí
2026-04-18 09:09:31
Roky riešime to isté. Za mňa trochu pragmatizmu nezaškodí, náš štýl vyžaduje špičkové výkony, a tie neprídu každý deň.
Navyše, sme priveľmi predvídateľní, súper si môže nacvičovať tú jednu vec, čo potrebuje (rýchla lopta za obranu niekde tesne za polkou), mesiace dopredu.
Simao Premium
2026-04-18 09:33:54
Štatista Luis, čítaš? ☝🏻
2026-04-18 10:05:56
Ak real nezmeni svoj styl hry, nikdy nevyhra ligu.
2026-04-18 13:09:14
Kroos nie je objektívny ale je priamy a to sa mi páči. Má bohužiaľ pravdu, doba keď vyhrávala elegancia vo futbale je preč. Teraz je to maximálne atletické v šprinte. Potrebovali by sme niektoré posty posilniť aby sme mohli vyhrať LM. Nemáme stopéra ku Cubarsimu, prípadne kľudne k nemu Kondého a v tom prípade nám chýbajú poriadni beci. V zálohe by to chcelo nejakého destruktora alebo niekoho ako busqetsa (možno Bernal dorastie raz).. No a potom poriadky zabijak na hrote.
2026-04-18 17:46:34
Mna by zaujimal Kroosov rozbor hry Realu...😂🤣
2026-04-18 19:56:37
Kroos môže, ale nemusí mať pravdu (ja dúfam že sa mýli)
Každopádne určite nemá záujem o to aby LM vyhrala Barcelona...