Sa dalo cakat vzhladom na to ze v el clasicu mozeme specatir zisk titulu tym padom aj oslavovat…ja som minuly rok v maji bol v barcelone tak som zacal pozerat listky na barca-villarreal lebo som predpokladal ze barca v tom zapase bude oslavovat titul alebo uz to bude mat vyhrate a ze bude po zapase prezentacia s trofejami a tak aj bolo…listok stal 340€ tusim na hlavnej vrchnej trobune na tom olympijskom stadione…skoda ze 2 dni predtm oslavovali titul v uliciach potom to na zapase aj tak vyzeralo a prehrali…ale nelutujem tie peniaze za tie 2 listky…cena na el clasico je uz prehnana ale pochopitelna vzhladom na situaciu
Ja milujem tento klub,ale také peniaze za vstupenky určite nedám. Myslím že dosť stojí už len to, keď chceš v pokoji a bez zbytočných reklam sledovať ligu,pohár superpohar a ligu majstro. Keď k tomu prirataš ešte synov a manželku, tak sa pod 2 tisicky nedostaneš. Škoda snáď sa ten štadión podarí zaplniť, nech majú chlapci dobrú atmosféru.
Futbal sa uz zacina vzdalovat obycajnym ludom a robotnej triede, tej triede, pre ktoru futbal vznikol. Zacina to byt privilegium pre bohatych a turistov, ktori su akurat na dovolenke v Barcelone. Potom ta atmosfera aj tak vypada. Je pekne, ze sa vratil fanklub, ale tento smer, kam sa klub ubera s cenami listkov sa mi vobec nepaci..
Nevím odkud se berou tyhle cenové relace …. Vloni jsem byl v Barceloně polovinu května. Ceny vstupenek na El Classico vloni na oficiálních stránkách začínaly na 990€ …. Z tohoto pohledu je 500 € v pohodě… ale ! Vloni jsme byli na Espanyol - Barca za 112 € a Barca - Villareal za 119€ …. Na podobný místa letos začíná cena vstupenky za 290€ … když jdu s dcerou tak bratru 600€ … chce se mi z toho zvracet 🤮
Ja som bol pár rokov dozadu na zápase na spodnej tribúne takmer v strede, oproti stredovej čiary (10. rada odspodu) za 450 Eur. Teraz 500 Eur za miesto za bránou? Neuveriteľné.
Určite. No tak teda uvidíme či tu budú Bastoni, Alvarez, Haaland budúci rok.... ked tie lístky za 100ku nie sú.
Inak ja radšej - Cubarsi, Fermin, Pedri, Yamal, Garcia, Martin, Balde ako tí vyššie menovaní.
problem je v tom, zeby bolo vypredane aj keby cena zacinala na 2000€. na rozostavanom stadione..niekolko rokov spät boli MS v hokeji vo svedsku a finsku. vyradovacka bola v helsinkach vypredana a v stockholme v hale globus bolo plmne na cca 30%. skratka drahe listky, svedi za to nedaju. neslusna cena - zostavame doma. a tak by to malo byt, treba vyd*bancov vychovavat.
alebo lístok za 100 vku a -Muriqui,Vlahovic,D.Strelec.....
Inak ja radšej - Cubarsi, Fermin, Pedri, Yamal, Garcia, Martin, Balde ako tí vyššie menovaní.