uz polsezona s tymto pajacom bol pre nas dar z nebies. Real bude musiet najat dobreho trenera. nieco ako Xabiho Alonsa :D podla mna Kloop by tam mohol urobit poriadky, nejake dobre nakupy a vytvorit dobry tim z tych baletiek.
hned ako vyhodili Alonsa a prijali Arbelou som mal nutkanie vsadit nejake peniaze, ze barca vyhra titul aj ked vobec nepodavam. kurz bol myslim okolo 1.8. skoda, ze som to neurobil
2 góly realu nemali platiť a ešte plače? Čo majú rozhodcovia streliť góly za nich?
Keby sa pískalo proti realu to čo sa piska pre nich tak neviem čo by robili.. to by boli protesty, spálené štadióny a vyplakavacky ako po zlatej lopte pre rodriho
Je trestuhodné, že tréner s takýmto názorom vedie mužstvo Real Madrid. Ani zmienka o hrubých chybách hráčov Realu, z ktorých profitovali súperi! Nie je výchovné, že tréner berie chyby hráčov na seba a neskritizuje vážne chyby hráčov...........
A ktorý veľký tréner z poslednej dekády nakladal vlastným hráčom? Enrique? Klopp? Guardiola? Ancellotii? Ani jeden.
Nesúhlasím s Arbeolovým útokmi na rozhodcu. Navyše jeho argumentácia je detinská a bez logiky (a čo že mal žltú a rozhodca si to neuvdedomoval, a čo že bol záložník) - Cama spravil školácku chybu ktorú je možné potrestať žltou kartou. Netrestá sa to vždy ale tá možnosť tu je takže je to v prvom rade Camavignova chyba. Ale tréner mu to možno povie v šatni ale lynč pred médiami? Ktorý veľký tréner to takto praktikuje?
Si pamätam jak cholo lynčoval sorlota za nepremenenú šancu minuly rok v lige pri novinarskych otázkach (lebo jeho miláčikovi alvarezovi sa nedarilo a sorlotovi vtedy hej ale jeden zapas mu zrovna nevyšiel tak....)😀
Viem, že media čo to popísali ale Simeoneho vyjadrenie (nejaké vyslovene negatívne) nevidel. Ale zasa tých Simeoneho vyjadrení veľa nevidím (väčšinou len keď hrajú s nami)
ano je to trestuhodne a trest je vidiet na ich vysledkoch. trener sa absolutne vyhyba zodpovednosti tym, ze vzdy povie naucenu frazu ze on je na vine, alebo rozhodcovia su na vine namisto toho, aby sa pozrel co jeho zverenci robia na ihrisku
Luis_F tam nejde o zltu kartu. viacero hracov Realu hra daleko pod svoje moznosti a kazdy kto si pozrie ich zapas vidi, ako (ne)brania ich utocnici, ale trener to odmeta vidiet, lebo nechce nastvat "galacticos" alebo ako povedal Xabi Alonso na treningu deti z materskej skolky
leonidas129 - ale v tom výroku išlo o žltú kartu (konkrétne druhú čo dostal Cama) - samozrejme súhlasím s tebou že hrajú daleko pod svoje možnosti.
Ja len tvrdím že tréneri nekritizujú svojich hráčov pre médiami. Tak nevidím niečo také čakať od Arbeolu.
Ani Flick sa nepostaví pred novinárov a nepovie že Lewa je nahovno a už nemá na Barcelonu. Hoc to tento kalendárni rok musí vidieť už aj slepý. Ale ked sa novinár spýta na Lewu tak Flick povie že trénuje dobre a je pre tím dôležitý. Dobre že nie nenahraditeľný.
Ja sa im až tak nečudujem, oni si tak za tie roky zvykli, že im rozhodcovia pomáhajú, že ak to nerobia, musia to vnímať ako krivdu.
Na druhej strane, verejne to hovoriť je zahanbujúce.
hned ako vyhodili Alonsa a prijali Arbelou som mal nutkanie vsadit nejake peniaze, ze barca vyhra titul aj ked vobec nepodavam. kurz bol myslim okolo 1.8. skoda, ze som to neurobil
Keby sa pískalo proti realu to čo sa piska pre nich tak neviem čo by robili.. to by boli protesty, spálené štadióny a vyplakavacky ako po zlatej lopte pre rodriho
Nesúhlasím s Arbeolovým útokmi na rozhodcu. Navyše jeho argumentácia je detinská a bez logiky (a čo že mal žltú a rozhodca si to neuvdedomoval, a čo že bol záložník) - Cama spravil školácku chybu ktorú je možné potrestať žltou kartou. Netrestá sa to vždy ale tá možnosť tu je takže je to v prvom rade Camavignova chyba. Ale tréner mu to možno povie v šatni ale lynč pred médiami? Ktorý veľký tréner to takto praktikuje?
Ja len tvrdím že tréneri nekritizujú svojich hráčov pre médiami. Tak nevidím niečo také čakať od Arbeolu.
Ani Flick sa nepostaví pred novinárov a nepovie že Lewa je nahovno a už nemá na Barcelonu. Hoc to tento kalendárni rok musí vidieť už aj slepý. Ale ked sa novinár spýta na Lewu tak Flick povie že trénuje dobre a je pre tím dôležitý. Dobre že nie nenahraditeľný.
Na druhej strane, verejne to hovoriť je zahanbujúce.