Mourinho si s tou bandou baleťákov s prebujnelým egom veľmi rýchlo dá rady. A bude načase. Robia hanbu nielen Realu ale celému futbalu. Fliaskanie patrí do ringu.
podla mna aj Mourinho by mal problemy koucovat tento tim. aj ked pride trener, tak stale tam bude problem Vini - Mbappe, pridrbany Rudiger, lenivy Bellingham, lenivi utocnici, vztahy tam celkovo vyzeraju totalne rozosrate a dalsie. ako bude mat novy trener co robit
Predstavujem si tych novinarov na tlacovke s nazhavenymi mikrofonmi, aby sa opytali na konflikt Valverde-Tchouameni a.k.a. slon v miestnosti, ktoreho vidi uplne kazdy..prva otazka real madrid TV: "Ake Clasico ocakavas?" :D instrukcie zneli jasne:D
"Výborne. To ja som zodpovedný za všetko, čo sa deje v Reale Madrid, a ak chcete ukázať na vinníka, tak som ním ja."
Ked uz si kuzela nebudu pamatat ako schopneho trenera, tak sa asi snazi zapisat do historie realu ako martyr. Este aj bradu si nechal narast ako jezis :)
toto je tak trapne ... vcera som videl meme, ze Arbeloa hovori, ze Bitka medzi Tchouchamenim a Valverdem je jeho chyba. dobre som sa zasmial
a on to dnes vyhlasi.
necudo, ze ho v Reale volaju kužeľ
Bleskovky
45 dní
Vieme, kedy Barcelona odohrá zápasy o Gamperov pohár
Ked uz si kuzela nebudu pamatat ako schopneho trenera, tak sa asi snazi zapisat do historie realu ako martyr. Este aj bradu si nechal narast ako jezis :)
a on to dnes vyhlasi.
necudo, ze ho v Reale volaju kužeľ