Tragická sestava. Co tam sakra zase dělá Gavi na DM, kde je FDJ asi třikrát lepší? Akorát dostane zase v 10 minutě kartu.
Rashford taky nemá v těhlech zápasech hrát v základu a Raphinha tam měl bejt místo něho.
Sestava dobrá až na Gaviho. Místo něj tam má být Frenkie, ten už musí být fyzicky 100% ready. A chtělo by to Roonyho ještě do základu místo Olma, abychom hráli na 2 klasické křídla. Tohle přesouvání středních záložníků na křídlo je hrozné...
Uplne suhlasim s tymi zaloznikmi na kridlach, ale uvidime, real moze dopredu posielat lopty akurat tak na Viniho. V kazdom pripade dnes ich nasa lavicka v 2.polcase musi roztrhat:D
Jediné co mě ještě napadá je, že Barcelona chce dostat Gaviho na Mistrovství světa. Ale fakt to nechápu, Gavi hraje delší dobu špatně, ale stejně hraje.
Praveze Frenkie sa musi po zraneni dostavat do formy, Gavi vie dorucit vykon tu a teraz. Mne sa jeho hra pozdava a hra na dobrej urovni, odobera vela lopt, ma rychle tempo, vidiet ho vsade, nie je obycajnym posuvacom lopty. Urcite moze hrat rolu aj to, aby dostal minuty pred MS, ale mne Frenkie az tak nechybal a nechyba ani v dnesnom zapase, ked uz tak Bernal. Dnes som bol najviac prekvapeny z Erica na RB, lebo proti Vinimu by som ho dal az ako 3.volbu. Dnes hra Eric zatial dobre, ale real uz dlho nepredvadzal taky odovzdany vtlykon.
nevravim, ze Gavi hra zle, hra ovela lepsie, nez by clovek ocakaval po navrate z tak dlheho zranenia.
ale ked hraju Frankie a Pedri spolu v strede pola, tak je to symfonia. Frankie robi az z Pedriho lepsieho hraca, a s touto dvojicou mame casto totalnu kontrolu aj nad silnym superom.
negativum je zasa to, ze do obrany Frankie nedava to, co by asi mal DM odovzdavat
leonidas, s Frenkiem to bolo posledne zapasy pred zranenim nemastne neslane a iskru priniesol Bernal. Netrufam si povedat, ktory z nich ma hrat, som rad za vsetkych - Frenkieho, Bernala aj Gaviho, ale Gavi vedla Pedriho mi v tejto chvili absolutne neprekaza. Tak ako pises, s Frenkiem je lepsia kontrola, s Gavim zas rychlejsie tempo a ziskavanie lopt.
Bernal hral super, to bezpochyby. a este bol aj poriadne produktivny, co je u nasich DM rarita.
mne to prekaza, lebo podla mna Frankie je jednoducho lepsi. bol zasluzene v zakladnej zostave, pred zranenim a nevidim teda dovod preco ma vysedavat na lavicke a hra tam hrac, ktory nehral rok.
vravim mam mierne podozrenie, ze Flick uz vidi pri Pedrim Bernala na buducu sezonu a mozno takto dava Frankiemu najavo ze mozno je cas na odchod. - mozno sa mylim
Rashford taky nemá v těhlech zápasech hrát v základu a Raphinha tam měl bejt místo něho.
ale ked hraju Frankie a Pedri spolu v strede pola, tak je to symfonia. Frankie robi az z Pedriho lepsieho hraca, a s touto dvojicou mame casto totalnu kontrolu aj nad silnym superom.
negativum je zasa to, ze do obrany Frankie nedava to, co by asi mal DM odovzdavat
mne to prekaza, lebo podla mna Frankie je jednoducho lepsi. bol zasluzene v zakladnej zostave, pred zranenim a nevidim teda dovod preco ma vysedavat na lavicke a hra tam hrac, ktory nehral rok.
vravim mam mierne podozrenie, ze Flick uz vidi pri Pedrim Bernala na buducu sezonu a mozno takto dava Frankiemu najavo ze mozno je cas na odchod. - mozno sa mylim