On je dosť tank oproti takému Busimu s ktorým ho porovnávajú... čo som kedysi pozeral rozhovor s Walkerom, tak ho označil ako jedného z najsilnejších hráčov tímu.
vsestranny hrac. silny vysoky, obranar, nahravac, na DM golovy, nie zly hlavickar, majster sveta, vitaz zlatej lopty, stojaci pevne na zemi, bez hviezdnych manierov a socialnych sieti. no skvely prestup.
Hej Fabriciovi v poslednej dobe vycitajau ze postuje uz uplne vsetko a co sa nestane potom vymaze. Dalej kluby uz s nim nechcu moc spolupracovat a asi mu aj vyhadzuju vynasacov a dam Fabrizio rozmysla ze konci s transferovym biznisom....takze uz by som ho nebral ako majak v prstupoch ako v minulosti..
To ze nemal pravdu v nejakom prestupe je jedna vec ale to ze postoval o tom ze rodri rozpraval o reale tak to je fakt, samotny guardiola sa vyjadroval v suvislosti s realom a rodrim…ja chapem ze to nechcete vidiet poniektori ale to ze rodri sa pytal realu je holy fakt, to ci to robil zamerne aby sa dostal do Barci je uz druha vec
najjednoduchsie a najpravdepodobnejsie je, ze Rodri sa chcel vratit do Spanielska do velkoklubu. Asi nevidel sancu, ze by mohol ist do Barcy, tak to videl na Real a ked sa naskytla sanca ist do Barcy tak si jednoznacne vybral nas
no ja to nepopieram rokoval s realom mozno tam aj chcel ist ale zistil si ako to tam teraz je a rozumne sa rozhodol ist k nam. Nevadi mi to. Zase nemusi byt kazdy nas hrac braca fanatik a socio kludne ho berem nas kader vylepsi urcite a nehal by som aj frankieho sezona je dlha a budeme ich potrebovat oboch, sirka kadra sa hodi
Kdysi jsem zaslechl, že celkem dlouhou dobu už jako dospělý profesionál vydělávající velké peníze ve velkém klubu jezdil pořád ve starém obyčejném autě (snad něco jako Renault Clio). Kloubouček.
Přišel k nám velký vzor.
Bleskovky
70 dní
Vieme, kedy Barcelona odohrá zápasy o Gamperov pohár
Snažili sa tak presvedčiť svet, že pre každého hráča je to cirkus priorita.
On sa v podstate vyjadril párkrát, že Madrid je pekné mesto, pôsobil tam a rád by sa napríklad tam, alebo všeobecne do Španielska raz vrátil.
Přišel k nám velký vzor.