za túto tuposť - neviem ako to mám inak nazvať - im prajem aby skončili za Barcou na 2. mieste s mankom 20 bodov........to je absolútne neuveriteľná absencia čo i len náznaku sebareflexie......
Za prvé aký mal byť dôvod aby sa opakovala penalta ? Brankár Betisu má jednu nohu na čiare.
Za druhé neverím tomu že Vini sa išiel slušne opýtať toho rozhodcu
Myslím, že naráží spíš na to, že Bartra byl rozběhnutý do vápna tesně před zahráním. Penalta se neopakovala proto, že v momentu kopnutí měl nohu ještě ve vzduchu. Takhle jsem to zahlédl vysvětlené někde na scokách... Možná by to měl Josemu někdo přeposlat.
ja som to videl. Mourinho nie ze zavadza, ale vymysla a klame. Vinicius nedostal zltu este len ked isiel za rozhodcom, ale az po tom, co mali slovnu vymenu. kapitan moze byt, ale ak sa nevie chovat a prekroci liniu, tak je to zlta bez ohladu na pasku
Mourek je pořád stejný, udělá vše proto,aby odvrátil pozornost od hráčů.... jen jsem nečekal, že to bude tak brzo...to bude tuto sezónu ještě 🎪... Kdo nezažil první jeho éru v RM připravte se... bude zábava a hlavně pevné nervy
Áno áno Jose... trebalo by sa na to pozriet... napriklad sezona 2022/23 ktoru Barca vyhrala bez toho aby v jej prospech bol odpísaný aspoň jeden pokutový kop!!! Hraje sa 38 zapasov a ani v jednom Barca nekopala penaltu...veľmi zvláštné...naozaj!
Za druhé neverím tomu že Vini sa išiel slušne opýtať toho rozhodcu