Yaya Touré pripustil, že v Barcelone strávil tri veľmi krásne roky a stretol sa s hráčmi, ktorí na neho mali veľký vplyv. Na druhej strane apeloval na Messiho, aby prestúpil do Manchestru City. Pridal sa k nemu aj Sergio Aguero.

V rozhovore pre BeIN Sport, záložník Manchestru City spomínal na svoj pobyt v metropole Katalánska a priznal, že netrpezlivo čaká na stretnutie sa so svojimi kamarátmi z mužstva: "Je to pravda, túžim sa znovu stretnúť s Barcelonou. Išlo o tri výnimočné roky, počas ktorých sme vyhrali veľa titulov. Stretol som tam ľudí, ktorí na mňa naozaj zapôsobili, hráčov ako Xavi, Iniesta, Eto'o, Thuram, Abidal či Henry."

Futbalista však pripustil, že jeho začiatky v Barcelony neboli ľahké: "Keď som prišiel v roku 2007, bolo to dosť ťažké, ale som osoba, ktorá miluje výzvy. To, čo stálo za tým, že som chcel do Barcy prísť, bola prítomnosť hráčov ako Thuram či Eto'o."

Touré takisto komentoval aj situáciu Messiho, keď vysvetlil, že "všetko je veľmi komplikované, s členmi predstavenstva a s hráčmi. Sú ľudia, ktorí pracujú pre klub a treba to rešpektovať."

"S posledným zranením, ktoré má... Takisto s problémami mimo futbalu, ktoré ho aktuálne trápia a s rastúcou formou Neymara - je to pre neho určite komplikované. Či môže Messi Barcelonu opustiť? Aby prišiel k nám, určite! Chcem, aby prišiel. V Barcelone môže byť stále len jedna hviezda. Jedna. Je nemožné, aby boli dve."

K Tourému sa pridal aj Messiho krajan, Sergio Aguero: "Áno, mal by prísť do City. Potom už určite budeme hrať spolu. City by ho mali kúpiť!"

zdroj: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.