Dnes večer si v Copa del Rey opäť zmerajú sily Barcelona a Levante. Blaugranas dokázali domácich "vybaviť" výsledkom 1-4 vo Valencii a je teda logické, že pred nesmierne náročným februárom, ktorý na Azulgranas čaká, potrebujú niektorí hráči oddych. Busquets, Xavi či Alves si proti Levante nezahrajú vôbec, mnohí ďalší by zas mali začať až na striedačke.

Jedným z týchto hráčov by mal byť aj Leo Messi. Podľa vyjadrení Tata Martina by si mal tento argentínsky futbalista oddýchnuť, nie je však vylúčené, že by do zápasu na niekoľko málo minút naskočil. "Odohral štyri úplné zápasy a je teda na čase, aby sa s jeho minútami strávenými na ihrisku pracovalo obozretne. " povedal Tata v utorok.

Navrátilcom do zostavy by sa mohol naopak stať Andrés Iniesta. Don Andrés je jedným zo štvorice hráčov, ktorí dostali od lekárov pre zápas proti celku z Valencie zelenú.

Cieľom Levante pre dnešný zápas bude odvrátiť debakel. Určite však tento tím netreba podceňovať, keďže už v prvom vzájomnom dueli dokázali, že to proti Barcelone jednoducho vedia... teda, bolo tomu tak v prvom polčase. Druhé dejstvo už bol jasne v réžii hostí a dá sa očakávať, že bude mať domáci zápas Barca pod kontrolou. Pohodlný výsledok, už takmer na 100% istý postup. Barcelona by mala mať jednoznačnú pohodu na kopačkách.

Tréner hráčov Levante, Joaquín Caparrós, si nemyslí, že sa Barcelona zmieta v ďalšie z takzvaných kríz. Podľa jeho slov je veľmi nepravdepodobné, aby machinácie mimo ihriska ovplyvnili výkony hráčov. "Všetky tieto mimozápasové opletačky sú pre hráčov nepodstatné a nezaoberajú sa nimi. " tvrdí.

zdroj: marca.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.