V dnešnom zápase sa k Mascheranovi na stopérskom poste postaví podľa všetkého Adriano Correia. Uviedol to katalánsky denník SPORT s odvolaním sa na interné zdroje z klubu.

Pre túto chvíľu je najpravdepodobnejším variantom stopérska dvojica Adriano - Mascherano. Tréner sa kvôli zraneniam nemôže spoľahnúť na Piquého, Puyola ani na Bartru. V poslednom ligovom zápase sa na stopérskej pozícii predstavil aj Busquets, ktorý z času na čas zaskakoval, ale takýto variant je pre Martina na Clasico neprípustný, nakoľko sa neosvedčil na 100%.

Ešte včera síce svitla nádej, že by sa do zostavy Blaugrana mohol vrátiť Gerard Piqué, no lekárske testy túto možnosť definitívne vylúčili. Zdravotne nie sú úplne v poriadku ani Puyol s Bartrom. Ťarcha zodpovednosti zostane na pleciach Adriana, ktorý na tejto pozícii už hrával.

Pokiaľ ide o zvyšok zostavy, denník SPORT uviedol, že na lavičke zostane sedieť Alexis a Pedro, zatiaľ čo pozíciu falošnej deviatky bude hájiť Cesc Fabregas. Krídla pripadli Neymarovi a Messimu. V strede poľa je samozrejmosťou zostava v zložení Busquets ako defenzívny štít so Xavim a Iniestom po stranách.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.