Manchester United po nie veľmi úspešnej sezóne plánuje vo svojom kádri revolúciu. Na zozname posíl sa takisto nachádza aj Alex Song. Kamerunčan je však objektom záujmu Milána a Liverpoolu.

Cena defenzívneho záložníka Barcelony je na úrovni 15 miliónov eur. Anglické médiá na čele s BBC dnes informovali, že David Moyes je túto sumu za novú posilu pripravený zaplatiť. Ale tiež aj Miláno a Liverpool. Stojí za zmienku, že o záložníka Blaugrana sa v poslednom čase zaujímalo Atlético Madrid, ale ak Song z Barcy odíde, tak jedine späť do Anglicka.

Song v tejto sezóne odohral len 23 z 58 stretnutí, ale nepodarilo sa mu prepracovať do základu Gerarda Martina. V prvej jedenástke nastúpil len v 12 ligových zápasoch a iba raz v Lige Majstrov. Aj napriek zmluve, ktorú má platnú ešte tri roky sa zdá, že Barcu v lete opustí.

Hodnotiť dobrodružstvo Songa v metropole ako úspešné nemôžeme. Song hral málo a ak hral, nepresvedčil. S jeho výkonmi to na druhej strane ide dole vodou a preto v súčasnosti nenastupuje takmer vôbec. Podľa anglických médií to už v Barcelone vzdal a pripravuje sa na návrat do Premier League.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.