Prvýkrát za posledné roky sme včera mohli na Camp Nou vidieť biele vreckovky... Barca však vstala z kolien a do tabuľky si pripísala dôležité tri body. Zabezpečila si tým relatívne pokojný týždeň. "Predstavenstvo si vydýchlo od úľavy," píše katalánsky denník SPORT.

Tribúny na Camp Nou vyzerali opäť príšerne. Na štadión včera zavítalo len 58 000 ľudí a ak berieme v úvahu Athletic Club, ktorý je v tabuľke hneď za Barcou, ide o slabú návštevu. Keď Aduritz otvoril skóre zápasu, niektorí fanúšikovia dali svoju frustráciu najavo. Vytiahli biele vreckovky a mávali jasný odkaz vedeniu klubu. Medzitým sme mohli vidieť aj transparent: "Nedopustíme, aby nás doviedli k neúspechu. Predčasné voľby."

V prvej časti stretnutia, keď mala Barca niekoľko dobrých príležitostí sa z tribúnu ozývalo skandovanie Messiho mena. Pridal sa k nemu aj Iniesta. Jediným, ktorého fanúšikovia vypískali ešte pred prestávkou bol Alves. Niektorí sa piskotu nezdržali ani pri mene Fabregasa. Len malá časť fanúšikov svoj tím podporovala aj za nepriaznivého stavu.

Gól Pedra aj Messiho v krátkom slede však dav upokojil. Malá šanca na Ligu stále žije, ale Barca bola včera blízko k tomu, aby sa aj táto nádej definitívne rozplynula. Camp Nou má však zmiešané pocity. Škoda, že Veľká noc a turisti v Katalánsku nenaplnili štadión tak ako sa na veľké mužstvá patrí.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.