Bývalý skvelý hráč Los Blancos verí, že nesprávne jednanie s Lionelom Messim môže mať za následok jeho prestup k hlavnému rivalovi Katalánskeho veľkoklubu. Hugo Sánchez sa v televíznom rozhovore pre beIN Sport vyjadril, že Messi nie je úplne spokojný s jeho súčasnou zmluvou, ktorú s klubom má.

Legenda Realu Madrid si myslí, že FC Barcelona s Lionelom Messim nejedná práve najlepšie a tak prestup do hlavného mesta Španielska nevidí ako nezmysel za hranicou reálnosti. Sánchez, ktorý hrával za Real Madrid v rokoch 1985 až 1992, sa domnieva, že Argentínčan nie je spokojný s jeho súčasnou zmluvou, ktorá platí do roku 2018 a zahrňuje výkupnú klauzulu vo výške 200 miliónov eur.

„Messi sa necíti byť v jeho kontrakte s Barcelonou dostatočne ohodnotený a klub musí byť opatrný. Ak bude Barcelona nedbalá, vidím ako možnosť podpísať s Realom Madrid.“

Prestupy veľkých mien medzi týmito dvoma klubmi sú zriedkavé, naposledy tak urobil Javier Saviola v roku 2007. Ak k nim však dôjde, o to väčší rozruch spôsobia, určite netreba pripomínať prestup Luísa Figa. Aj keď sa tento scenár javí ako vysoko nepravdepodobný, nič nemožno vylúčiť. Z podobných dôvodov preto podľa Mundo Deportivo už klub rokuje s Jorgem Messim o zmene zmluvných podmienok.

Zdroj: goal.com, mundodeportivo.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.