Podľa informácií športového portálu Dario Gol, Carles Puoyl mal zohrať zásadnú úlohu pri posledných prestupoch katalánskeho klubu.

Od začiatku júna športové riaditeľstvo podniká ťažké, dôležité, no niekedy aj zarážajúce rozhodnutia. Podľa zdroja z prostredia klubu, v tomto smere zohral veľmi dôležitú úlohu Carles Puyol, ktorý pozná šatňu Blaugrana niekoľko rokov.

Populárny Tarzan udržiava veľmi dobré vzťahy predovšetkým so športovým riaditeľom FC Barcelona, Andonim Zubizarretom. O nič horší vzťah však nemá ani s Luisom Enriquem. Carlesovi pritom funkčné obdobie začína až po skončení toho prestupového, no aktívny je zdá sa už teraz.

Názor Puyola bol veľmi dôležitý v prípade odchodu Cesca Fabregasa do Chelsea a takisto v takmer istom odchode Xaviho Hernándeza do New Yorku City. Podľa portálu má Puyol na starosti odchod aj Txemu Corbellu či znemožnenie prístupu do šatne ďalšiemu dlhoročnému pracovníkovi klubu, Carlesovi Navalovi.

Všetky tieto kroky mali zabezpečiť vyčistenie šatne, na čom trval aj tréner prvého tímu Blaugrana. Do médií sa totiž zvnútra klubu nemôže dostať absolútne nič.

zdroj: dario gol
foto: sport.es

Domink

25
2014-07-21 20:19:55

Neverím,žeby Puyol povedal aby Xavi odišiel

Jaro500

17
2014-07-21 20:26:43

A prečo nie? Ja si tiež myslím, že je pre Xaviho lepšie ak odíde, vek nezastavíš...

Piqu3

36
2014-07-21 20:28:36

Nikde sa nepíše že on zavelil k ich predaju ... proste sa len postaral o všetko potrebné k tomu aby mohli odísť ako sami chceli ... Osobne dúfam že Xavi ešte ostane lebo on má stále čo ponúknuť

StanoM

6
2014-07-22 07:29:29

Ano Xavi ma co ponuknut, brzdenie akcii a spätne prihravky. Loptu ovlada fantasticky ale treba uz prenechat kormidlo mladsim chlapcom.

cruyff

-1
2014-07-22 10:09:57

Ak Xavi odišiel a vedel prečo, tak som presvedčený, že to nebolo rozhodnutie Puyla a ak to predsa má na svedomí on, tak ,,zbohom zdravý rozum,,. To vyhlásenie, že títo ľudia odišli z dôvodov, aby sa nevynášalo z kabíny, je choré a scestné. Mám taký dojem, že klubu sa stáva pokusný králik. Corbellu nám závideli mnohé kluby, lebo človeka s takou charizmou a autoritou, ktorý dokázal v tých najkritickejších situáciach zakročiť aj priamo na ihrisku, si priam terajšia situácia v klube vyžaduje. Puyolovi nič in neostáva, ak chce ostať v klube, pripojiť sa k terajšiemu vedeniu.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.