Ak pôjde všetko podľa plánu, do Barcelony počas leta zavítajú ďalší traja noví hráči. Enrique spolu so Zubizarretom sa na tomto dohodli pri diskusii ešte pred začiatkom koncom uplynulej sezóny.

V súčasnosti sa všetky prestupy dokončené. Teda až na obranu. Obrancov má pod patronátom Športové riaditeľstvo FC Barcelona. Spomínajú sa mená ako Mathieu, Marquinhos či Daley Blind. Správy športových denníkov však hovoria, že možno nepríde nikto. Rádio RAC1 včera dokonca uviedlo, že Barcelona už nakoniec kúpi len jedného obrancu. Stále to isté dookola, každé leto.

Namiesto Daniho Alvesa by mal prísť Juan Guillermo Cuadrado. Toho chce Enrique. Dovedna tak v kádri Barcelony uvidíme 10 nových tvári. Na druhej strane ich zatiaľ z klubu dosť veľa odišlo.

Z Camp Nou sa presťahovali Víctor Valdés, José Manuel Pinto a Oier Olazábal - ide o brankárov. Odišli aj dvaja záložníci a to Jonathan dos Santos a Cesc Fabregas a traja útočníci - Alexis Sánchez, Cristian Tello a Isaac Cuenca. Predtým ešte Carles Puyol ukončil kariéru a odchod Xaviho je takisto hotová vec, čaká sa už len na klub kam zamieri.

Veľký otáznik visí nad Danim Alvesom, Alexom Songom a Ibrahimom Afellay. Všetci si hľadajú nového zamestnávateľa. Takéto rošády v zostave, keď sa vymení takmer polovica kádra, možno nazvať revolúciou. Ako sa však toľko nových hráčov zohrá na trávniku, to ukáže čas.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

homoklada

14
2014-07-22 08:44:16

dúfam že všetci traja do obrany

LionelMessi19

-2
2014-07-22 09:18:31

Podľa mna dvaja do obrany a jeden do zalohi

neymar456

12
2014-07-22 10:00:52

zubi na tlečovke povedal , že záložník už nepríde. Podľa mňa traja obrancovia a to Cuadrado,Mathieu,Marquinhos/Blind alebo nejakí mladík alebo nikto :DD

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.