Podľa Katalánskeho denníka SPORT, Technický personál a hráči FC Barcelona spolu večerali v pondelok večer v reštaurácii ‚Emperador de la Barceloneta.‘

Pri stole sa predstavili všetci mimo Pepa Guardiolovu, ktorý mal už predtým dohodnutú schôdzku. Táto večera a stretnutie sa uskutočnilo niekoľko dní pred zápasom s Espanyolom a jeho hlavným cieľom bolo osláviť predchádzajúce výsledky zápasov a seriózne sa pripraviť na nasledujúci sobotňajší zápas.

Stoly sa prehýbali pod jedlom, ktoré objednal Gerard Piqué, pretože sa v reštaurácii objavil skôr ako všetci ostatní. Okolo piatej popoludní sa začali hráči postupne vytrácať. Medzi prvými, ktorí odišli boli Valdés, Abidal, Xavi, Iniesta a Villa. Po hodine odišli aj zvyšní, ktorí ešte ostali a to Pinto, Maxwell, Adriano, Thiago a aj Alves.

Príjemná atmosféra, ktorá pri Barcelonskom stole vládla bola evidentná. Tentokrát okrem slávenia úspechov, ktoré dosiahli v minulých zápasoch, bola druhou nosnou témou večere diskusia ohľadne nastávajúceho derby s Espanyolom, kde prípadná výhra by Kataláncom v boji o titul veľmi pomohla.

zdroj: totalbarca.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.