Na včerajšom zasadnutí, predstavenstvo klubu schválilo niekoľko vecí, ktorí sa týkali aj rozpočtu klubu pre nasledujúci rok. Schválené bolo aj pomenovanie ihriska č.1 v Ciutat Esportiva na počesť zosnulého Tita Vilanovu.

Správna rada klubu sa včera stretla na výročnej schôdzi. Rozhodlo sa napríklad o zvolaní Generálneho zhromaždenia Socios Compromisarios na 18. októbra. Konať sa bude v Palau de Congressos de Catalunya so začiatkom o 11:30.

Predstavenstvo sa takisto dohodlo na rozpočte pre nasledujúci rok, ten však musí prejsť schválením socios compromisarios.

Príjmy klubu na ďalší rok sú naplánované na 539 miliónov eur a výdavky na 509 miliónov. Netto zisk sa očakáva na úrovni 18 miliónov eur. Predstavenstvo zároveň odkleplo aj vytvorenie Oficina del Compromisario (kanceláriu pre socios compromisario), ktorá dostane svoje vlastné priestory v Oficina de Atención al Barcelonista. Cieľom je zregulovanie používania a komunikácie so socios compromisarios až do dňa Zhromaždenia.

Rada súhlasila s rôznymi návrhmi komerčnej povahy, medzi inými s reklamou Head&Shoulders v Indii a Filipínach, čím pôvodnú zmluvu rozšírila o 5 ďalších krajín.

Schválený bol aj vývoj digitálnej hry v Japonsku pre CWS Brains. Dohoda tiež padla pre otvorenie dvoch novýh FCBEscola. Jedna z nich bude postavená v Istanbule a tá druhá sa otvorí v Sao Paule.

zdroj: fcbarcelona.com
foto: fcbarcelona.com

kluc

5
2014-09-16 23:00:53

Chcel by som zažiť Barcelonu bez dlhov :) tá prestupova prestávka nám aspoň trošku pomôže...

damia

1
2014-09-17 11:51:56

nepomôže. Aj kúpa nových hráčov je obrat s peniazmi. Hlavnou príčinou dlhou nie sú prestupy :)

Pavexim

2
2014-09-17 17:55:54

hlavnou pricinou urcite nie su prestupy ale ani sa nemozme pochvalit ako rozumne nakupujeme v poslednych rokoch

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.