Alex Song v rozhovore pre The Sun vysvetlil dôvody svojho rozhodnutia vrátiť sa do Premier Leage a pripojiť sa k West Hamu. V Anglicku je z Barcelony zatiaľ na ročné hosťovanie.

Kamerunský internacionál odišiel z Arsenalu na Camp Nou v roku 2012, no tam sa dlhodobo nedokázal dostať do základnej zostavy. Nový tréner Luis Enrique mu následne jasne povedal, že ani pod jeho vedením nemôže počítať s množstvom minút na trávniku. Tak sa teda pripojil k tímu trénera Sama Allardycea.

"Bolo to veľmi jednoduché," povedal. "Chcel som sa vrátiť do Premier League a keď so mnou hovoril tréner, bol som veľmi šťastný, že budem súčasťou projektu," vysvetlil.

"Niektorí hovorili: Prečo nebudeš hrať za mužstvo z Ligy Majstrov? No ja som v Lige Majstrov hrával 9 rokov. Pre mňa to nebolo dôležité. Zostáva mi ešte dostatok rokov, aby som tam mohol opäť hrávať, som o tom presvedčený. Tento rok chcem hrať za West Ham, dám zo seba to najlepšie a potom sa uvidí, čo sa stane," povedal 27-ročný stredopoliar.

zdroj: skysports.com
foto: skysports.com

Domink

2
2014-09-17 15:44:45

On dobre vie prečo nechce hrať za mužstvo z ligy majstrov...LEBO NA TO NEMÁ!!je mu jedno či bude hrať v lm abo ne lebo aj tak v Barce by sedel na lavičke

dory99

15
2014-09-17 17:52:57

On nato možno má, resp. určite mal keď patril do základu Arsenalu v PL aj v LM.....druhá vec je že vôbec nepasuje do hry, systému a rozostavenia Barcelony....

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.