Barca na pôde Málagy prvýkrát stratila body. Ani jedno mužstvo nedokázalo streliť gól, a tak si každý domov odnáša po bode.

1.polčas

Zápas sa začal vo vysokom tempe s maximálnym nasadením z oboch strán. Obe mužstvá chceli mať loptu vo svojej moci a aj kvôli tomu sme mohli byť svedkami aktívneho napádania prakticky po celom ihrisku.

Domáce mužstvo výborne bránilo a Barca si tak vytvárala príležitosti iba ťažko, a to aj napriek tomu, že dominovala v držaní lopty.

Barca prvýkrát ohrozila bránku domácich až v 15.minúte, keď po faule na Rakitića zahrával priamy kop Messi. Jeho pokus však smeroval nad Kameniho bránku.

Katalánci postupne stále pevnejšie preberali opraty zápasu, ale aj napriek zlepšenej hre a väčšej dominancii nevedeli nájsť kľúč na odomknutie domácej obrany.

Barca sa aj naďalej snažila preniknúť cez domácu obranu. Domáca Malaga však výborne pozične bránila a nenechávala žiadny voľný priestor.

Katalánci boli blízko ku gólu v 43.minúte, keď na prudkú prihrávku pred bránku od Albu nabiehal Messi. Leovi však chýbalo pol kroka.

2.polčas

Domáci do druhého polčasu nastúpili útočne naladení a zaskočení Katalánci mali chvíľami problémy dostať sa z vlastnej polovice.

Dobrú príležitosť mala Barca v 60.minúte, keď po rohovom kope hlavičkoval Bartra. Jeho pokus však tesne minul Kameniho bránku.

V 64.minúte Luis Enrique striedal a to hneď dvojnásobne. Ihrisko opustili Pedro a Neymar. Do hry sa dostali Munir a Sandro.

V 71.minúte mohli domáci vyhrávať. Po priamom kope Luisa Alberta brankár Bravo iba s ťažkosťami vyrazil loptu na tyč. Tá sa následne odrazila mimo a stav tak ostal aj naďalej nerozhodný.

O pár minút neskôr Barca striedala. Hraciu plochu opustil Douglas a na jeho miesto prišiel Adriano. Ten na pravú stranu priniesol viac života, ale jeho centre nevedeli nájsť adresáta.

Zostavy

FC Barcelona: Bravo - Douglas, Pique, Bartra, Jordi Alba - Sergio, Iniesta, Rakitič - Pedro, Messi, Neymar.

Lavička: Ter Stegen, Xavi, Sergi Roberto, Mascherano, Adriano, Sandro, Munir

Málaga CF: Kameni, Rosales, S.Sánchez, Weligton, M.Torres, Castillejo, Camacho, S.Darder, Juanpi, Duda, Amrabat.

blauigrana

3
2014-09-24 22:53:12

vtip toto, žiadna myšlienka, pomalé, slabé a že nová éra? lol to isté len s iným trénerom, také že protiútok? zastavia sa a počkajú si kým sa nevrátia dozadu hrači :D dúfam že sa to zmení...

Martinique

-1
2014-09-25 07:44:31

Chybal mathieu

Marian

0
2014-09-25 07:49:32

Netrafili sme za celý zápas do priestoru brány!!!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.