Sergi Roberto dnes podpísal zmluvu, ktorá ho k spolupráci s katalánskym veľkoklubom zaväzuje až do 30. júna 2019.

Podpis prebehol v klubových kanceláriách za prítomnosti prezidenta FC Barcelona, Josepa Mariu Bartomeua, športového riaditeľa Andoniho Zubizarretu a generálneho riaditeľa, Antoniho Rossicha. Klauzula o odstupnom má v súčasnosti hodnotu 30 miliónov eur, no môže vzrásť na 40 miliónov.

Hráč mal z predĺženia obrovskú radosť: "V klube som od 8 rokov. Predĺženie zmluvy je splnením sna." Následne hovoril o svojich cieľoch: "Pred nami je pekný rok. Dúfam, že bude plný práce, ale aj množstva pohárov. Chcem mužstvu pomôcť ako len môžem, v základnej zostave, ako striedajúci na druhý polčas či hoci budem mimo nominácie. Luis Enrique sa stará o to, že nás potrebuje všetkých a musíme byť pripravení na maximum."

Fotogaléria TU

zdroj: fcbarcelona.com
foto: fcbarcelona.com

fantomas

10
2014-09-26 18:42:02

Barçu beriem ako jednú veľkú rodinu. Ale je tu pár hráčov, ktorí sú ako bratranci z tretieho kolena. Medzi nimi sa ocitá aj Sergi Roberto. Ďalší vzdialení bratranci mi prídu Montoya s Pedrom. Možno ich máte radi, ale stále sú vzdialenejší ako mama s otcom. Keby sa odsťahovali, nechýbali by vám tak.

Samozrejme ich nechcem odpisovať, ale na Barcelonu musia hrať na najvyššej úrovni..

Barcelonista

2
2014-09-26 19:36:41

:D krásne priorvnania :) Naozaj týchto troch si presne trafil. Sú to odchovanci a všetci od nich čakáme v každom zápase niečo velké konenčne ale nikdy nič nepríde a nemyslím si že si ešte zaslužia šancu.

Jhonys

1
2014-09-26 19:53:00

mě by třeba vadilo, kdyby odešli, ikdyž SB mohl už dříve jít na hostování. Ale třeba nezapomenu na to, jak Montoya nastoupil v základní sestavě ve finále CdR a zvládl ho s přehledem.

Jaro500

4
2014-09-26 19:40:41

aj Alexis, keď prišiel, tak naňho všetci nadávali (nemal formu, nepremieňal šance, atď.) a poslednú sezónu formu chytil a všetci za ním nariekali, keď odišiel... ešte vydržme, možno sa chytia :)

fantomas

1
2014-09-26 23:20:21

Ja som mal Alexisa stále radšej ako Pedra. Práveže si pamätám, že som bol jeden z mála, čo sa ho zastával. Asi to vyzerá, že to píše každý, ale fakt si pamätám, že jediný raz som na neho napísal niečo, čo nebolo myslené v dobrom. A určite som ho predať nechcel..

fantomas

0
2014-09-26 23:20:31

A v Sergi Robertovi som nikdy nevidel nejaký veľký talent a hlavne mi v ňom teda chýba nejaká pridaná hodnota. Tam je rozdiel medzi ním a dajme tomu Rafinhom, Javim Espinosom, Denisom Suarézom, či napríklad aj Thiagom.
V béčku síce patril medzi tých lepších, ale na to, aby sa presadil v áčku potrebuješ niečo viac ako byť trochu nadpriemerný.
Neviem, nie som si istý, že sa dokáže presadiť v Barcelone (to verím skôr Montoyovi, aj keď nie o moc).

F.C.Barcelona

0
2014-09-26 19:52:20

Tak to si pamätám dobre pred 2 rokmi zahadzoval nemožné a všetci vraveli že je to zbytočné že predať a poslednú sezónu sa mu darilo veľmi dobre a keď mal odísť všetci vraveli že nie že je to budúcnosť atď.... :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.