Javier Mascherano aj po peknom výsledku s Granadou apeluje na fanúšikov, že jeden zápas nič neznamená. Mužstvo sa totiž naďalej vracia k svojmu tréningu.

Zápas

"Okrem výsledku nemôžeme zabudnúť na náš tréning, pretože v prácu, ktorú každodenne odvádzame, musíme veriť. Jeden výsledok nezmení nič. Niekedy nevychádza vôbec nič. Mužstvo ukázalo, že je tu aby súťažilo a bojovalo. Nemôžeme sa znepokojovať inými, mali by sme sa starať len o seba."

Opäť na defenzívnom záložníkovi

"Nie, s trénerom som nehovoril. Vie, že v strede poľa hrávam rád, ale som zvyknutý hrať aj na stopérovi. Na tom naozaj nezáleží, budem hrať tam, kam ma postaví. O tom rozhoduje tréner. Verí mi v obrane a dnes som dostal niekoľko minút aj zálohe."

Obrana

"Myslím si, že ak hovoríme o defenzíve, nehovoríme len o poslednej línii štyroch. Je to o mužstve a defenzíve ako celku. Vytvárame dobrý tlak a ostatní to majú ťažké skórovať. Nie je to o individualitách, je to o tíme."

Paríž

"Do Paríža cestujeme, aby sme si odviedli našu prácu. Je to skvelý tím. Nehľadíme na výsledok, pracujeme tvrdo, no stále sa musíme zlepšiť ako to len pôjde."

zdroj: fcabarcelona.com
foto: fcbarcelona.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.