Bývalý hráč a tréner FC Barcelona je názoru, že práve Luis Suarez je chýbajúcim spojivom medzi Messim a Neymarom. Po jeho návrate by sme mali od dvojice hráčov vidieť ešte lepšie výkony.

"Chýbajúce spojenie medzi Messim a Neymarom možno zlepší prítomnosť Luisa Suareza," povedal 67-ročný Cruyff. "S Messim niekedy nemôžete skórovať a tak potrebuje asistovať a on má kvalitu, aby to zlepšil. Minulý rok to partnerstvo nefungovalo, takže uvidíme, čo sa stane v budúcnosti," povedal.

Napriek absencii Luisa Suareza, Cruyffa štart Barcelony do nového ročníka prekvapil: "Štart majú dobrý, ale ceny sa vyhrávajú až v máji. Mali množstvo zmien, ale štart je víťazný, čo je dôležitý krok," povedal.

"Uvidíme, či uspeje, ale veci vyzerajú dobre. Prídu zranenia a potrebujete trochu šťastia, no zatiaľ má Luis Enrique všetko, aby uspel," povedal k téme nového trénera FC Barcelona.

zdroj: goal.com
foto: goal.com

paraverso

13
2014-10-12 17:50:38

"Chýbajúce spojenie medzi Messim a Neymarom" som v tejto sezone naozaj nepostrehol, ale vylepsit ho nie je na skodu :)

dod1al

6
2014-10-12 18:21:48

Barca hrala zatiaľ jeden ťažký zápas,3krát inkasovala a prehrala s PSG...zápasy s odovzdanými súpermi z LaLigy nie sú merítkom,žiaľ...

paraverso

10
2014-10-12 18:53:09

Aj v zapase FCB-PSG sa Neymar-Messi ukazali v dobrom svetle. Dva strelene goly su za normalnych okolnosti uspech, akurat sme inkasovali viac, ako sme dali.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.