V rozhovore pre denník AS sa Piqué opäť vrátil k prvému reprezentačnému brejku, keď na zraze Španielska chýbal, no zápas s Villarrealom odohral celý.

"Je pravdou, že som mal problémy s bedrom a to som povedal aj Del Bosquemu. Stále hrávam s bolesťami, hoci sú už o dosť menšie," povedal a priznal, že "Luis Enrique o tom tiež vedel, ale považoval za správne, že pre dobro mužstva bola moja hra proti Villarrealu potrebná."

"V spomínanej chvíli som bol v rukách lekárov, ktorí mi predpísali lieky proti bolesti," povedal Piqué, ktorý ubezpečuje, že stále robí tak, aby bol pre mužstvo príkladom.

"Obaja sme vedeli ako sa cítim a čo sa dialo s mojim bedrom. Del Bosque rozhodol, že by bolo rozumné nechať ma odpočívať a Luis Enrique rozhodol o tom, že budem hrať. Môj tím ma potreboval a tak som to aj bral. Aj v iných zápasoch som hral s bolesťami, keď ma potrebovala reprezentácia," povedal.

"Za Španielsko hrávam veľa rokov. Hral som, keď som sa cítil zle, dobre aj normálne. Hrám s oddanosťou a budem to robiť aj naďalej," uzavrel.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Panel

-3
2014-10-14 13:58:55

biedačik

Paly1609

3
2014-10-14 20:32:54

Lukas tvoj nedávny článok "Piqué: Ak by som sa necítil v poriadku, nebol by som tu" a teraz už Piqué hrá s bolestami ? :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.