Javier Mascherano má blízko k prestupu do FC Barcelona, pretože najväčší rival "Blaugranas" o jeho získanie, svoje stanovisko vzhľadom na vysoké náklady prehodnotil a všetko nasvedčuje tomu, že od transféru odstúpi.

Macherano bol mužom číslo jedna na zozname nového trénera "Nerazzurri" Rafu Beníteza, ktorý ho chcel na posilnenie jadra tímu v Interi.

Avšak Liverpool chcel za svojho stredopoliara veľké výkupne. To uznal aj prezident Interu Massimo Moratti: "Mascherano je dobrý hráč, ale je nepravdepodobné, že príde. Aj napriek tomu, že ho chce Liverpool predať, stojí príliš veľa. "

Moratti priznal, ze Inter má miesto Mascherana iného kandidáta, za podstatne nižšiu cenu. Inter má záujem o Filipa Mela z Juventusu.

Podľa Daily Mail UK, Barca má týmto voľné pole k upísaniu Mascherana. Minulý rok sa to kataláncom nepodarilo, tento rok je však všetko na najlepšej ceste, aby sa tak stalo. Na zaplatenie €35 miliónov, ktoré 'the reds' za odchod svojho stredopoliara požadujú sa použijú zdroje získané z predaja Yayu Tourého do Manchestru City.

 

zdroj: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.