Josep Maria Bartomeu, prezident FC Barcelony sa opäť postavil pred novinárov a opäť hovoril o najjagavejšej hviezde Kataláncov. Bartomeu si je istý, že Messi Barcelonu neopustí, no zároveň je názoru, že je kvôli rôznym špekuláciám pod tlakom, a že by mu to mohlo uškodiť. Pomaly to začína vyzerať, že sa vo svojich vyjadreniach začína opakovať.

Bartomeu má čo vysvetľovať, Barcelonu za jeho prezidentovania sprevádzali viaceré kontroverzné okamihy. Najnovšie sa ukázalo, že prestup Douglasa nemusel byt vôbec čistý, a všetci tak čakáme na vyjadrenia vedenia. 51-ročný Španiel však namiesto toho opäť spomenul v rozhovore Lea Messiho.

Argentínska hviezda sa vyjadrila, že jej odchod nie je nemožný, čím vyvolala obrovské špekulácie všetkých možných svetových médií. Každopádne Jorge Messi (otec Lionela Messiho) si je tým, že Leo ukončí kariéru istý v Barcelone istý, rovnako ako aj Bartomeu. "On nepôjde preč," povedal podľa goal.com.

"Je šťastný, ale zároveň je pod hlbokým tlakom," povedal. Nemyslel tým však len tlak médií, ale aj športový tlak (pozn.red.: náročné nasledujúce duely..). Bartomeu opäť spomenul aj Lucha. "Musíme ho podporiť, pretože buduje novú Barcu," dodal.

Barca sa dnes predstaví doma proti hráčom Seville. Výkop je naplánovaný na 20:00.

Zdroj: goal.com
Foto: archív

FCBarcelonafan

11
2014-11-22 15:06:15

Dúfam, že ho v najbližšej budúcnosti podporí Laporta...

Marco01

3
2014-11-22 15:22:49

Laporta tiez nebol nejaky svaty, za usami ma toho dost...ale Barca mala aspon sportove uspechy, herne sme boli na vrcholi..pri tomto vedeni ideme do sraciek aj co sa tyka nasho vonkajsieho obrazu a aj herne...keby boli najblizsie volby mozno by to chcelo novu krv, nejakeho cloveka, ktoremu bude na Barce naozaj zalezat...

cruyff

3
2014-11-22 15:31:56

....celý klub je pod veľkým tlakom, nie len Leo. Nič nové znovu Bartomeu nepovedal, sú to veci, ktoré cítim v klube už od nového vedenia a ak by kabína vedela rozprávať, tak by to bolo počúvanie na hodne dlhú dobu

cruyff

4
2014-11-22 15:34:56

..hovorí sa, že čas všetko vylieči, tak musíme byť trpezliví a do budúcna sa zmieriť aj neúspechmi a rôznymi aférami, lebo ťažké časy ešte len prídu..visca barca..

guraj1111

0
2014-11-22 18:01:33

Messi pod tlakom? Velmi pochybujem. 4 zlate lopty, penazi na desat generacii, doma Thiago s Antonelou. Takze si bude hrat ten svoj pribeh na ihrisku ako vzdy:)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.