Xavi Hernandéz, kapitán Barcelony, ktorý včera odohral 77 minút zablahoželal svojmu spoluhráčovi Lionelovi Messimu k prekonaniu rekordu Talma Zarru. V rozhovore pre Football Espana spomenul aj priebeh duelu a momentálny stav Barcelony.

Messi mal počas celej svojej doterajšej kariére pri sebe génia, hráča, ktorý stál za mnohými úspechmi, i keď si to neuvedomujeme - Xaviho Hernandéza. Obaja sa za roky spoločného pôsobenia v jednom klube stali dobrými kamarátmi. Je tak logické, že spolu prežívajú obrovské futbalové okamihy. "Sme z Lea všetci nadšení a uvedomujeme si, že dosiahol brutálny, historický rekord," povedal rodák z Terassy.

"Použijem slová nášho trénera - Messi je šťastný, a keď je šťastný Messi šťastná je aj celá Barcelona," povedal 34-ročný stredopoliar. "So Sevillou sme si užili zápas a podali sme veľmi kompletný výkon. Možno sme videli najlepšiu Barcu v tejto sezóne a možno sme videli aj najlepšieho Messiho."

Nakoniec Xavi spomenul aj to, že Lucho má k dispozícii celý svoj 23-členný káder prvýkrát v tejto sezóne. "K dispozícii má všetkých hráčov a všetci sme kompatibilní. Tréner je zodpovedný za to, kto bude hrať."

Zdroj: football-espana.com
Foto: archív

messi9970

33
2014-11-23 09:24:25

xavi a messi spolu z iniestom. fantázia barci ďakujeme

conquistador

2
2014-11-23 13:48:10

... pri sebe géniusa... wtf?! ... pri sebe génia...
Prepáč musel som na to upozorniť. Až ma striaslo, keď som to prečítal. Mier!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.