Na pozápasovej konferencii na Cypre bol Luis Enrique na svojich zverencov hrdý. Barcelona porazila APOEL 0-4.

Pocity

"Som spokojný s tým ako mužstvo hralo. Vytvorili sme si dobré šance a dobre sme si radili aj v defenzíve. Súpera sme nepustili prakticky do žiadnej šance. Veľmi kompletný zápas. Odchádzame veľmi spokojní."

Najlepšia Barca?

"Nemôžeme to zas až tak brať. Sú chvíle, v ktorých ukazujeme náš najlepší obraz, ale máme jasne stanovený spôsob hry, ktorý prezentujeme 100 rokov."

Messi

"Sú rôzne situácie. Pre nás je výhodou, keď je Messi pri lopte čo najčastejšie. Budú dni, kedy sa musí viac otvoriť, ale aj dni, kedy ho uvidíme viac v strede. Je to najlepší hráč všetkých čias. Zo strieľania gólov nie je unavený a sme hrdí, že je s nami."

Zápas

"Ak budeme hrať takto, ktokoľvek bude mať problém nám vzdorovať. Zahrali sme úžasne. Hlavne prvý polčas bol vynikajúci. Súper sa pred naše pokutové územie ani nedostal. Myslím, že môžeme byť spokojní."

Suarez

"Skôr či neskôr by gól dal, ale dáva nám oveľa viac než len góly. Je to prvý gól z mnohých, ktoré prídu."

Na PSG bez Alvesa

"Nie je to smola, pretože práve preto sme tím. Škoda, že žltú dostal v tak smiešnej situácii. Faulovali ho a rukou sa dotkol lopty."

zdroj: as.com
foto: as.com

Borka

15
2014-11-26 13:44:45

Silno som prekvapený koho nasadí miesto Alvesa

GabrielSVK

13
2014-11-26 14:20:46

Zrejme tam dá Adriana... Neverím, že proti PSG tam dá Douglasa či Montoyu... Aj keď niekoho z nich by mohol potom na druhý polčas...

LM10

2
2014-11-26 14:50:34

Keby chcel dať niekoho z dvojice Montoya-Douglas, tak musel by ich nechať hrať aj v lige, aby sa rozohrali, čo sa asi, žiaľ, nestane.

ViscaElBarca88

9
2014-11-26 15:54:12

Ne ne Adriano jednoznačne nech vypustí nejakú tu plávanú s ľavou nôžkou :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.