Proti Elche sa Barca rozbiehala pomaly, ale nakoniec to bola jednoznačná záležitosť. Skóre otvoril v prvom polčase Piqué. V druhom polčase pridali po dva góly Messi a Neymar. Skóre uzatváral v nadstavenom čase Pedro.

1.polčas

Barca podľa očakávania bola silnejšia na lopte a svojho súpera k nej takmer vôbec nepúšťala. Domáci sa sústreďovali najmä na pozorné bránenie, a tak sme boli svedkami dosť jednostranného futbalu.

K prvej výraznejšej šanci prišlo v 14.minúte, keď po štandardnej situácii zakončoval z voleja Alba. Jeho strela ľavačkou však išla tesne nad Tytońovu bránku.

V 21.minúte nechýbalo veľa ku gólu po tom, ako Messi zahrával priamy kop. Jeho strela však letela tesne vedľa domácej svätyne.

Katalánci však v strede poľa kopili nepresnosti v rozohrávke a tým ponúkali šance domácim na rýchle protiútoky. Nenudil sa preto ani Claudio Bravo.

V 34.minúte mal veľkú šancu Neymar, ktorému poslal Messi presný center k vzdialenejšej žrdi. Neymar však minul loptu.

V 35.minúte sa už Barca ujala vedenia. Messi rýchlo rozohral štandartku, pri ktorej presne našiel Piquého. Gérard si loptu následne spravoval a pravačkou prepálil všetko čo mu stálo v ceste.

2.polčas

V 53.minúte to mohlo byť už 2-0, keď Messi našiel nabiehajúceho Albu. Ten sklepol loptu hlavou pred bránku na Neymara, ktorý okamžite zakončoval. Tytoń však výborne zakročil.

V 54.minúte Pelegrin fauloval prenikajúceho Neymara v pokutom území a rozhodca odpískal penaltu. Tú zahrával ako vždy Messi, ktorý bez problémov ponúknutú šancu využil.

V 57.minúte Fajr dohral súboj s Rafinhom a po druhej žltej karte musel opustiť hraciu plochu. Elche tak dohrávalo o desiatich.

V 69.minúte pridali Katalánci ďalší gól. Messi perfektne uvoľnil Neymara a ten sám pred brankárom nezaváhal. Hneď po góle sa striedalo. V zápase skončili Alba a Mascherano. Do hry sa dostali Adriano a Busquets.

V 72.minúte opäť úradovala dvojica Messi – Neymar. Neyo si vymenil loptu s Leom, ktorý mu opäť poslal krásnu prihrávku za obranu a Brazílčan v čistej šanci opäť nezaváhal. Aj po tomto góle sa striedalo. Sergi Roberto nastúpil namiesto Xaviho.

V 88.minúte pridal Messi svoj druhý gól v zápase. Marc Bartra našiel Lea presnou prihrávkou medzi obrancami domácich a Leo svojou ľavačkou vystrelil tak prekvapivo, že brankár Tytoń nedokázal zareagovať.

V nadstavenom čase pridala Barca aj šiesty gól. V rýchlom protiútoku potiahol Neymar loptu stredom ihriska a pred brankárom prihral na voľného Pedra, ktorý už nemal problém streliť gól.

Zostavy

Elche: Tytoń, Suarez, Roco, Pelegrin, Cisma, Adrián, Pasalic, Aaron, Faycal Fajr, Garry Rodrigues, Jonathas de Jesus

FC Barcelona: Bravo - Montoya, Piqué, Bartra, Alba - Xavi, Mascherano, Rafinha - Pedro, Messi, Neymar

adam27

16
2015-01-24 20:01:34

Myslim ,ze zapasy s Manchestrom city dojdu v tu pravu chvilu:) Mame zatial najlepsiu formu za posledne 2 sezony + uz sme vyhrali 6 zapasov v rade ak sa nemylim

Andy11

0
2015-01-25 15:45:21

1.polcas hralo elche lepsie

marios

4
2015-01-25 19:35:07

myslis lepsie ako my alebo lepsie ako v druhom polcase

marios

1
2015-01-25 19:35:19

?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.