Na štadióne Vicenteho Calderóna sa diali veci. Barca už v prvej minúte gólom Torresa prehrávala. Rýchlo však dokázal odpovedať Neymar. Domáci sa z penalty síce opäť dostali do vedenia, ale potom strieľali góly iba Katalánci. Vyrovnal vlastným gólom Garcia a víťazný gól strelil Neymar.

1.polčas

Barca začala veľmi zle, keď hneď v prvej minúte inkasovala. Odrazená dlhá lopta našla presne Torresa, ktorý si obhodil posledného Mascherana a presnou strelou k ľavej tyčke nedal Ter Stegenovi šancu.

Barca ohrozila bránku domácich po štandardnej situácii, kedy Rakitić zatočil loptu priamo na bránku. Oblak však loptu dokázal vyraziť na roh.

V 9.minúte však Barca dokázala odpovedať. Suarez si na pravej strane prebral loptu od Messiho a okamžite ju poslal na Neymara. Mladý Brazílčan loptu potiahol pred brankára domácich a tvrdou prízemnou strelou vyrovnal.

V 18.minúte strelil Neymar ďalší gól po dlhom výkope od Ter Stegena. Rozhodca však gól neuznal kvôli údajnému ofsajdu.

V 28.minúte odpískal rozhodca penaltu proti Barcelone, keď Mascherano fauloval prenikajúceho Juanfrana. Nič na tom nezmenil ani fakt, že Mascherano stál mimo pokutového územia. Garcia sa následne z bieleho bodu nepomýlil.

V 37.minúte mal veľkú šancu Rakitić, keď si perfektne prebral loptu v pokutovom území a vystrelil. Jeho strelu však v poslednej chvíli zblokoval Giménez.

Hneď na to však bolo vyrovnané. Po rohovom kope hlavičkoval Busquets do Mirandu, ktorý si loptu zrazil do vlastnej siete.

V 41.minúte pridala Barca ďalší gól. Messi uvoľnil po ľavej strane Albu, ktorý okamžite prihrával naspať na Neymara. Neyo si šikovne obhodil brankára a zakončil do prázdnej bránky.

2.polčas

Do druhého polčasu nastúpili domáci oslabení, pretože za incident v stredovom tuneli bol vylúčený Gabi.

V početnej prevahe Barca lepšie kontrolovala priebeh zápasu a už sme preto neboli svedkami rýchlych prechodov z jednej strany na druhú.

V 62.minúte Luis Enrique prvýkrát striedal. Hraciu plochu opustil Mascherano, ktorý mal na konte žltú kartu. Na jeho miesto prišiel Mathieu.

Druhý polčas bol citeľne chudobnejší na šance, ako ten prvý. Barca sa sústreďovala viac na kontrolovanie zápasu a domáci už nemali síl sa v ofenzíve presadiť.

V 70.minúte sa opäť striedalo. Tentoraz skončil Rakitić a do zápasu sa dostal Rafinha.

Krátko na to mal Messi na kopačke gól, keď mu ponúkol výbornú šancu Neymar. Leo však trafil presne do náručia Oblaka.

V 77.minúte využili hostia aj posledné striedanie. Neymara vystriedal Pedro.

V 81.minúte poslal Messi perfektne do šance Iniestu, ale ten nedokázal prestreliť domáceho brankára. Oblak si následne poradil aj so strelou Pedra.

Krátko na to dostal Mario Suarez po faule na Messiho druhú žltú kartu a Atlético tak dohrávalo s deviatimi hráčmi.

Zostavy

Atlético: Oblak; Juanfran, Miranda, Giménez, Siqueira; Mario Suárez, Gabi, Raúl García, Arda; Griezmann, Fernando Torres.

Barcelona: Ter Stegen; Alves, Pique, Mascherano, Alba; Iniesta (C), Busquets, Rakitić; Neymar, Messi, Suarez.

Lavička: Masip, Xavi, Pedro, Rafinha, Bartra, Adriano, Mathieu.

olinko

16
2015-01-28 23:16:52

velmi pekna hra okrem toho prveho golu nemáme co vytknut!! pome si po copa! visca barca

Dadio

13
2015-01-29 11:16:11

Sme jediný tým z trojice Real Atlético Barca ktorý má šance na treple len dúfam že to dáme. Visca el barca

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.