Eric Abidal je názoru, že súčasná Barcelona Luisa Enriqueho je podobná tej, ktorú pred pár rokmi viedol Pep Guardiola a radí sa medzi najlepšie tímy futbalovej histórie.

Kataláncom sa po odchode Guardiolu z Camp Nou nepodarilo nadviazať na úspešné obdobie v rokoch 2008 až 2012, no Abidal medzi mužstvom Luisa Enriqueho a Pepa Guardiolu vidí podobnosti.

"Luis Enrique dokáže z hráčov dostať viac, pretože ten klub pozná," povedal v rozhovore pre Onda Cero. "Je zložité implementovať vlastné myšlienky. Barcelona má vynikajúcich hráčov, ale pre trénera nie je jednoduché namiešať dobrú omáčku aj keď máte tie najlepšie suroviny," pokračoval.

"To je dôvod, prečo veci pod Gerardom Martinom nevyšli. Súčasná Barcelona je v mnohom ako Pep Team," povedal. Na záver stihol Abidal pochváliť aj Lea Messiho: "Na Messiho sa vždy dobre pozerá. Všetci vieme, že je hviezda. Vyhral všetko, pretože je to skvelý hráč a je zároveň aj skromný," uzavrel.

zdroj: goal.com
foto: goal.com

cruyff

18
2015-02-13 11:44:47

troch konšpirácie..viete si vôbec predstaviť, aké silné mužstvo by sme boli a pokračovali v tituloch, keby neprišiel Rosell s.r.o.,?? Pep by nepracoval pod takým tlakom, lebo tie zmeny už tesne pred jeho nástupom bolo v klube cítiť. Všetky tie prešlapy a kauzy narušili futbalovú pohodu. Je zaujímavé sledovať kolísavé výkony RM vs FCB, lebo to dáva hre šťavu. Osud nám dal do vienka, že sme odlišný a to je na tom krásne. Máme štýl hry, ktoré diktuje tempo hry súpera, ktorý hra len to, čo mu dovolíme...visca ABI 22..

sid1

10
2015-02-13 13:12:39

Padli by sme tak ako vsetky velke druzstva pred nami. A nema to nic s tlakom. Uz len to ze tak dlho sme boli top bolo uzasne.

cruyff

0
2015-02-13 15:50:21

...o veľkých tlakoch sa vyjadril aj Pep a zdôraznil, že prepisovala by sa asi aj história klubu, keby sa správy ,,z kabíny,, dostali von. Pep dobre vedel, že v klube nie je všetko ,,košér,, a preto pracoval na doraz, čo malo za následok podlomené jeho zdravie....všetko čo sa udialo v klube malo negatívny vplyv na hráčoch a mali to byť len oni ktorí mali zaručiť to, aby ten prepad nebol taký, aký bol...

dardel

7
2015-02-13 15:56:36

co ale pep nevedel bolo, ze laporta pomocou sukromnych detektivov sledoval jeho, jeho technicky tim, polovicu timu a inych socios :) ani laporta nebol az taky dobry ako ho niektori vykresluju ani rosell nieje najhorsi prezient v dejinach (to prvenstvo gaspartovi len tak lahko niekto nezoberie)

cruyff

-3
2015-02-13 16:06:23

..nie som si istý, ale oficiálne sa Pep vyjadril, že on nebol iniciátorom tohto sledovania, ale že o tom nevedel mi asi ušlo..

Suker

0
2015-02-14 00:10:49

Lenze za Pepa pracovala zaloha ako hodinky ktore sa teraz netocia ako by mali. To xavi este prihral aj na dvadsat metrov nie ako teraz len na istotu. Uz dlho som nevidel tie tukesi z iniestom. Dokonca uz aj mascherano hrava castejsie asi v zalohe ako obrane. V kuse su tam nejake kombinacie. O luchovej barce sa bude hovorit az ked dojdu tituly!!!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.