1.polčas

Barca začala vynikajúco. Už v 5.minúte otvorili domáci skóre, keď Luis Suarez výborne vybehol za obranu hostí a sám pred brankárom vonkajším priehlavkom poslal loptu do siete.

Nechýbalo veľa a domáci mohli o pár minút vyhrávať už o dva góly, keď sa opäť do protiútoku dostal Luis Suarez. Ten si dokonca obhodil vybiehajúceho brankára Cristiana, ale úplne pokazil prihrávku na voľného Pedra.

Hostia sa však nebáli a aj napriek ofenzívnej sile Barcy predvádzali odvážny futbal. Práve kvôli tomu sme boli svedkami otvoreného futbalu a šancí z oboch strán.

V 33.minúte mal šancu aj Messi, keď mu Suarez poslal krásny oblúčik za obranu. Leo si taktiež nádherne prehodil brankára, ale lopta nakoniec smerovala tesne vedľa.

2. polčas

Druhý polčas sa začal lepšie ako ten prvý. Barcelona totiž hneď v jeho 3. minúte zužitkovala rohový kop, keď Messi hlavička skončila na žrdi, lopta spadla Piquému pod nohy a ten už nemal problém zvýšiť náskok Blaugrana na 2-0.

V 55. minúte nastala zaujímavá situácia, keď Leo Messi nepremenil pokutový kop no dostal šancu na reparát. Na druhý pokus sa Leo nemýlil a zvýšil náskok FCB už na rozdiel troch gólov!. Treba dodať, že pokutový kop vybojoval opäť Luis Suarez.

O niekoľko minút však bolo 4-0. Messi využil strelu Suareza, ktorú Cristian pred seba len vyrazil a doťukol loptu do siete. Momenty na to si však Leo Cristiana položil na zem a zasunul loptu do prázdnej brány. Hetrik je na svete a s ním vedenie 5-0.

Následne sa však situácia skomplikovala. Dani Alves schytal po faule na prenikajúceho hráča Raya červenú kartu, keďže ten bol v čistej šanci a Rayo premeneným pokutovým kopom znížilo. Na druhej strane sa vo veľkej šanci ocitol Luis Suarez, no jeho strelu Cristian parádne vychytal. V 87. minúte zas Luis v situácii dvaja na brankára poslal Leovi jemne dlhšiu prihrávku, Messi si ju ešte horšie spracoval a nestačil do prázdnej brány zakončiť.

To však nebolo všetko. V 90. minúte si Suarez s Messim úlohy vymenili a Luisito zvýšil už na 6:1.

Zostavy

FC Barcelona: Bravo - Alves, Piqué, Mathieu, Alba - Xavi, Mascherano, Iniesta - Messi, Suárez, Pedro

Rayo Vallecano: Cristian, Tito, Abdoulaye, Amaya, Insúa, Jozabed, Trashorras, Licá, Bueno, Kakuta, Léo Baptistao

Andy11

2
2015-03-09 18:15:44

mohlo byt 8 keby suarez strielal do prazdnej brany a keby rozhodca odpiskal dve penalty

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.