Po derby s Espanyolom v krátkosti s médiami hovoril Andrés Iniesta.

Ovácie na Cornella-El Prat

"Niečo medzi fanúšikmi a mnou je. Ďakujem ľuďom za potlesk."

Zápas

"Bolo to veľmi kompletné stretnutie. Aby sme vyhrali derby, museli sme takýmto spôsobom hrať. Boli sme efektívni a nedali sme súperovi šancu. Sme šťastní."

Vylúčenie Jordiho Albu

"Radšej hrám v plnom počte. Ak hráme o jedného menej, treba vykonať väčšie úsilie, no udržali sme si postoj a odohrali taký zápas aký sme potrebovali, aby sme zvíťazili."

Koncovka sezóny

"Zostalo to, čo je ťažké a zároveň pekné. Všetky zápasy sú finále a budú ich rozhodovať detaily."

zdroj: as.com
foto: as.com

deno

24
2015-04-25 21:26:14

To je fraska za co vylucil albu a potom hraca espanolu pan rozhodca si zase robil srandu zo zapasu a zaroven zo seba ;) Visca el barca!!

legendary

19
2015-04-25 22:32:04

Iniesta má názory hodné trénera

Dominik123

3
2015-04-25 23:29:49

Je pravda,že rozhodca tento zápas absolútne nezvládol,ale prečo niektorí uživatelia hneď napíšu,že Ronaldo sa chytí za gule a nedostane nič a Jordi Alba dostane vymyslenú kartu....to nemajú daní ludia nič iné riešiť,ako to,že Ronaldo nedostane kartu a Jordi Alba áno ? Nehovorím....aj Real má fanúšikov,ktorí stále rýpu do druhých....samozrejme,že aj za tých sa hambím,alr nehnevajte sa namňa,ale toto je extrém na tejto stránke....presne kvôli takýmto trtko. sú hádky medzi fanúšikmi...já verím,že Barca má normálnych objektivných fans,ako takmer každí klub(áno aj Real),ale na tejto stránke ich je velmi málo...česť výnimkám a !HalaMadrid!

Dominik123

-5
2015-04-25 23:30:54

*každý klub

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.