Tlačovku pred finále Copa del Rey dnes absolvovali Sergio Busquets aj Andrés Iniesta. Tlačovku Sergia sme vám už priniesli, teraz je na rade Don Andrés.

Treble rozhodne či bude rok dobrý?

"Treba pamätať, že každá sezóna je iná. Teraz hráme o všetky tri trofeje a máme dobrý pocit. Hráči aj ľudia cítia, že stojíme pred niečím výnimočným, čo sa nestáva často a máme na to to vyhrať. Vieme, že ide o dve stretnutia, v ktorých môžeme tak vyhrať ako aj prehrať. Zajtra musíme odohrať veľký zápas a urobiť krok k dosiahnutiu titulov, ktoré sú v hre."

Bude prehra s Athletic veľkým sklamaním?

"Sme v Barcelone a pred začiatkom sezóny sú ciele maximálne. Musíme vyhrať všetko. To, že sa vo finále nachádza Athletic má pre nás taký istý význam ako keby tam bolo akékoľvek iné mužstvo. Nemyslíme o tom, či Athletic bude slabší. Rešpektujeme ich tak ako iné tímy."

Messi, Suarez, Neymar

"Máme možnosť byť s najlepšími útočníkmi na svete. Mať celú trojku je dnes niečo nezvyčajné. Pre mňa je každý číslom jeden a som presvedčený, že budúcnosť môže byť ešte lepšia, pretože všetci sú mladí a majú úžasný potenciál."

Neznepokojuje vás viac Juventus ako Athletic?

"Od pondelka sa môžeme pozhovárať o finále Ligy Majstrov, ale takisto môžem povedať, že stretnutie s Juve bude veľkolepé divadlo."

Polemika okolo piskotu počas hymny vo finále

"Neznepokojujem sa tým, iba futbalom. To všetko sa potom týka inej problematiky. Nech každý vyjadrí svoje emócie, ale nás zaujíma len futbal a vyhrať titul."

Suarez

"Je to prestup na mnoho rokov. Je to hráč vysokej úrovne, ktorého forma stále rastie. V posledných dvoch zápasoch pre nás môže urobiť to, čo robil doteraz."

zdroj: fcbarca.com
foto: fcbarca.com

vlado611

2
2015-05-30 09:13:25

Kde to vlastne dávaju v tv?

MAESTROOO

3
2015-05-30 11:10:09

bohužial poháro od začiatku sezóny som nutený sledovat na nete takže Bud na volakom Digisporte ktorý ma každy 20 človek alebo na streame ktory bude nekvalitny a bude sekat :(

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.