Xavi Hernádez komentoval podpis zmluvy v podaní Daniho Alvesa. Rodák z Terrassy uviedol, že očakával Brazílčanov odchod. Pokračovanie ho prekvapilo.

"Musím priznať, že ma to prekvapilo," cituje Xaviho slová denník Sport. "Úprimne som to nečakal. Po jeho tlačovke a očakávaní jeho odchodu, bol nešťastný a potom, čo som si myslel, že oslavy treble budú jeho rozlúčkou, povedal som si, že nebude pokračovať," uviedol Xavi.

"Nám len povedal, že si svojou budúcnosťou stále nie je istý a ja som mu povedal, že by mal zostať, pretože v Barcelone to bude lepšie, než kdekoľvek inde. Má 32 rokov, takže v tomto mužstve má stále čas. Veľmi ma potešilo, že zostal. Je to vynikajúci bek a má za sebou fantastickú sezónu," dodal Xavi.

Barcelonská legenda však komentovala aj predĺženie zmluvy Luisa Enriqueho.

"Pri všetkej úprimnosti, pochybnosti sú niečo, na čo sa musíte spýtať jeho, ale ja som v jeho koži bol a pochybnosti by som nemal. V mužstve bol dobrý lídrom, vyhral tri tituly a môže písať históriu ak vyhrá ďalšie tri, čo by z tohto mužstva urobilo najlepšie v histórii Barcy."

"Kam by odišiel, aby šiel do lepšieho než Barca? Z futbalového hľadiska by tam nemali byť žiadne pochybnosti, takisto z výsledkového hľadiska a jeho vodcovské schopnosti v tíme sú nespochybniteľné. Je to človek so silnou osobnosťou a na mužstve zanechal svoju stopu," uzavrel.

zdroj: goal.com
foto: goal.com

rastoo3

29
2015-06-10 19:03:40

jáááj xavi budeš chýýbat kapitán :)

Nneymar11

16
2015-06-10 20:07:49

El Maestro♥

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.