Toni Freixa, jeden z prezidentských kandidátov poskytol úradujúcemu prezidentovi Josepovi Mariovi Bartomeuovi dokumentáciu týkajúcu sa sponzora klubu, ktorého predstavil počas prezidentskej kampane. Tasweek Real Estate Development and Marketing ponúka Barcelone v rámci 3-ročnej zmluvy sumu 60 miliónov eur za sezónu.

"Do dispozície FC Barcelona sme dnes odovzdali výsledky práce vykonanej našimi pracovníkmi v priebehu volebného obdobia. Po návrate z USA sme prezidentovi Bartomeuovi zaslali list od firmy Tasweek Real Estate Development and Marketing so sídlom v Abú Dhabi," vysvetlil Toni Freixa.

Rokovania so spomínanou firmou viedli predstavitelia z Global Sports Ventures a Sao Paolo Sports Ventures. Či budú rokovania pokračovať aj naďalej, to teraz záleží od nového predstavenstva klubu. Stojí za zmienku, že už aj Qatar Airways ponúkajú za predĺženie spolupráce ročne 60 miliónov eur.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

Diesel

16
2015-07-31 19:50:37

Ja som za...musime medzi sponzormi prebudit rivalitu a kto da najviac..predsa chcu byt na drese s ktorym sa bude prepisovat historia

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.