Luis Suarez a Sergio Busquets sú jedinými hráčmi, ktorí dosiaľ v predsezóne štartovali vo všetkých zápasoch od prvej minúty. Hovoríme o zápasoch proti LA Galaxy, Manchestru United, Chelsea a napokon aj o Fiorentine.

V prvom zápase odohrala dvojica zhodne po 45 minút. V stretnutí proti zverencom Louisa van Gaala odohrali o čosi viac a to 69 minút. Proti Chelsea zostali obaja na ihrisku rovnú hodinu. Suarez je okrem toho doposiaľ najlepším strelcom tímu, keď sa na streleckú listinu dostal 3-krát.

Busquets bol od sezóny 2008/2009 prvou voľbou na post defenzívneho záložníka u každého trénera FC Barcelona od Guardiolu, cez Vilanovu, Martina a aj Luis Enrique pokračuje v tomto nastolenom trende. Suarez začína ešte len druhú sezónu na Camp Nou, no minúty ukazujú, že je v tíme Blaugrana nesmierne dôležitým hráčom.

V o niečo inej situácii sa nachádzajú hráči, ktorým sa podarilo odohrať aspoň jeden zápas predsezóny úplne celý. Douglas odohral celé stretnutie proti LA Galaxy, Alba, Sergi Roberto a Rafinha hrali celý duel proti United a Sandro si do štatistík zapísal 90 minút proti Chelsea.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.