Hráči aj realizačný tím sú veľmi nespokojní s tým ako je celá predsezónna príprava naplánovaná. Nepozdávalo sa im ani americké turné a kritizujú predovšetkým časy výkopu jednotlivých zápasov.

Niektorí členovia trénerského tímu sa sťažovali, že sú z toho neustáleho cestovania unavení, keďže väčšina z nich sa skončila nad ránom. Aj po zápase s Fiorentinou výprava Blaugrana priletela do Barcelony o 4. hodine ráno.

Minulá príprava bola pritom úplne iná. Hráči vycestovali jedine na jeden týždeň mimo Katalánsko, keď niekoľko dní strávili v kempe v Anglicku a časy výkopu zápasov boli štandardné. Teraz Blaugrana vyhrali len jeden zápas. Hráči sú názoru, že príčinu je treba hľadať v únave, ktorá sa postupne hromadí.

Mužstvo je názoru, že predsezóna sa začína len dnes. Po včerajšom návrate Claudia Brava je tím kompletný. Luis Enrique má k dispozícii všetkých hráčov a môže sa naplno pripravovať na finále Európskeho a Španielskeho superpohára.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Aministrator

26
2015-08-04 15:00:30

od týchto turné by sme mali upustiť, tie zápasy sú nam na hovno a zbytočne nalietané kilometre unavujú.... ak proti nám nejaký klub chce hrať môže prísť v lete aj na NC určite by sa o to kluby pobili alebo môžme hrať prípraváky v západnej Europe aby sa nechodilo daleko. Ak by potrebovali vypadnúť niekam z barcelony v lete môžu si spraviť kemp, niekde v Europe ako to robia menšie kluby, Spravím turné vo švajci alebo rakúsku a nemusia veľa cestovať. Barca vypredá každý štadion v zahraničí

smire

12
2015-08-04 15:51:37

Tu ide hlavne o peniaze to dufam vieme vsetci. Po futbalovej stranke nam toho viac zoberie ako da. Po stranke marketingu a promo nam toho da vela. Je treba zvazit, co je dolezitejsie, ci obetovat "futbalovu stranku veci" na ukor marketingu alebo naopak

Tom10

-1
2015-08-04 21:04:38

srat na marketing

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.