Tréner FC Barcelona sa po tréningu objavil na tlačovej konferencii. Témou bol predovšetkým zápas Gamperovho pohára proti AS Rím, ktorý je na programe už zajtra.

AS Rím

"Dúfam, že budeme svedkami vynikajúceho zápasu. Chcem, aby fanúšikovia boli s našou hrou spokojní. Rím je však dobrý tím a nebudeme to mať jednoduché."

Trénerské obdobie v Ríme

"Bola to moja štvrtá sezóna v pozícii trénera. Som im veľmi vďačný za to ako ma v Ríme prijali. Klub mal v spomínanom období problémy, no hráči sa do konca správali ako profesionáli. Pobyt v Ríme ma veľa naučil."

Mužstvo na zápas Superpohára

"Nemyslím si, že zajtra uvidíme v akcii tím, ktorý sa predstaví aj v zápase o Superpohár Európy. Samozrejme, že s Rímom chceme vyhrať. Veľmi neradi prehrávame, no v súčasnosti ma znepokojujú niektoré veci viac ako výsledok zajtrajšieho zápasu. Sme si vedomí, že už o niekoľko dní hráme o veľmi dôležitú trofej."

Hodnotenie predsezóny

"Najlepšie na predsezóne je to, že sa už skončila a teraz sa začína to pravé súperenie. Nemám rád prípravy na novú sezónu. Nikdy som to nemal rád a tejto veci sa nič nezmenilo. Naša doterajšia hra aj výsledky sú akceptovateľné. Musíme však popracovať na obrane."

Mascherano štvrtým kapitánom

"Je to dobrá voľba, voľba samotných hráčov. V mužstve je však veľa hráčov, ktorí sa v šatni tešia rešpektu a ich názor je pre tím vždy cenný. Nie všetci musia byť kapitánmi, aby v šatni mohli niečo povedať."

Možné odchody z kádra

"Pre dnešok nemám žiadne nové správy. Spokojne a pokope pokračujeme v príprave na Rím. Uvidíme, čo sa stane v budúcnosti. Ale už teraz môžem povedať, že odídu len tí, ktorí to budú naozaj chcieť."

Pedro

"Je to vynikajúci hráč. S Barcelonou vyhral všetko. Veľmi chcem, aby s nami zostal. Rozhodnutie je však na ňom. Čakáme na vývoj situácie."

Kto bude chytať proti Sevilli

"To ešte neviem. Celej trojici plne verím. V najbližších dňoch rozhodnem, kto to bude."

Messi a Neymar

"Trénujú s nami niekoľko dní. Pred návratom takisto pracovali na tom, aby boli vo forme. Nezačínajú od nuly. Obaja sa prezentujú prekvapivo dobre. Som veľmi spokojný s ich profesionalitou. Zajtra budú hrať."

Suarez

"Nikto z mojich hráčov nie je pripravený na 100%. V tejto fáze prípravy by to bola obrovská chyba trénera aj celého tímu. Luis sa vo svojej prvej príprave v Barcelone chcel ukázať a bol motivovaný. Potvrdil, že je hráčom svetovej špičky a pre Barcelonu ohromnou posilou."

zdroj: as.com
foto: as.com

geniusko

top komentár
45
2015-08-04 15:28:22

Mne sa Luchove názory a vyjadrenia naozaj páčia. Je objektívny a celkovo sa mi páči akým štýlom vedie mužstvo. :)

pioter

7
2015-08-04 17:57:29

To aj mne. Len mi je ľúto že v strede sezóny minulého roka ho veľa ľudí nechcelo a nadávalo na neho a pozrime sa čo Barce priniesol. Hádam už na neho nikto nadávať nebude lebo je to geniálny tréner.

Rick

-19
2015-08-04 18:16:24

Genialny trener by mal mat uspechy aj v mensich kluboch - AS Rim a Celta Vigo :D

Barcelonista

19
2015-08-04 18:25:42

Z celty urobil jedno z najobavanejsich muzstiev doma... Co viac mal s takym timom dokazat?

Aministrator

11
2015-08-04 20:08:43

s AS rím by nespravil žiaden trener nič lebo boli v riadnej kríze, aj pred luchom aj po, a angažmán v celte nemôže nikto brať ani neuspech, tým čo hraval o záchranu hral jeden z najkrajsich futbalov v lige a v pohode v hornej casti tabulky co mal za ten rok s nimi vyhrat ligu majstrov?

majo111

0
2015-08-05 13:03:12

on ma dobre muzstvo a hlavne genialneho messiho on genialny neni urcite

Barcelonista

9
2015-08-04 17:45:38

Suhlasim! Najzbytocnejsie zapasy barcelony ake som videl :D

andres550

14
2015-08-04 17:58:50

Gamper zajtra dávajú na sport1, supper

emiliano

4
2015-08-05 07:55:01

Som zvedavý, lebo tá príprava im nedala nič, akceptujem však, že klub má povinnosti voči sponzorom.Takisto sa mi nepáčia tie repre povinnosti Juhoameričanov, každú chvíľu čosi majú.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.