Manchester United už má v boji o Pedra Rodrigueza tvrdú konkurenciu - Manchester City. The Citizens pritom útočníkovi FC Barcelona predstavili nesmierne finančne zaujímavú ponuku.

Pedrova budúcnosť síce zostáva zahalená rúškom tajomstva, no faktom zostáva, že jeho odchod z Camp Nou je veľmi reálny. Chce totiž minúty na trávniku, ktoré mu však Lucho nevie v konkurencii Neymara, Suareza a Messiho vôbec garantovať. Tréner priznal aj na dnešnej tlačovke, že minúty v tíme nemá garantované nikto.

Barcelona sa pritom neraz nechala počuť, že Pedra predá len v prípade ak za neho záujemca zaplatí 30 miliónov eur. Manchester United podmienku splnil ešte pred časom, keď Barcelone predstavil návrh na 25 miliónov+5 miliónov v bonusoch. City pre zmenu pritvrdili a Barcelone ponúkajú rovno 30 miliónov eur a 2 milióny na bonusoch.

Favoritom na zisk hráča napriek tomu zostáva Manchester United, ktorý má ako eso v rukáve ústnu dohodu s Pedrom. City však celú záležitosť komplikujú. Barcelona je ochotná skôr prijať ponuku City, predovšetkým preto, lebo predstavitelia FCB chcú čo najväčšiu časť kúpnej ceny bez bonusov. Nateraz je však ťažké povedať, kam si to Pedro zamieri.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.