Už o pár hodín sa začne duel medzi Barcou a Málagou. Katalánci samozrejme budú považovať zisk troch bodov za nevyhnutnosť, no ich huževnatý súper zo seba dá všetko. Barca Blaugranes si pre nás pripravili zoznam troch najdôležitejších súbojov zápasu.

Bitka o stred poľa

Veľmi podstatným elementom duelu bude Luchova záloha. Ivan Rakitić, Sergio Busquets a Andres Iniesta budú musieť hrať tradične na svojej vysokej úrovni a budú musieť kontrolovať loptu. Táto trojica by mala zastavovať rodiace sa protiútoky Málagy ešte v zárodku a zároveň podporovať útok.

Čo sa týka stredu poľa nášho súpera, je plný dynamických a mladých hráčov. Najnebezpečnejší z nich je rozhodne talentovaný Sergi Darder, za ktorého dokonca Lyon ponúkol 11 miliónov eur. On sa však rozhodol ostať v Málage.

Stopéri Barcelony vs. Duje Čop & Charles

Vyzerá to tak, že dnes v strede obrany nastúpi dvojica Thomas Vermaelen a Javier Mascherano. Prvý menovaný, Belgičan odohral proti Athletic výborný zápas a očakáva sa, že dostane prednosť pred Mathieum. Los Boquerones sú vpredu veľmi prefíkaní. Kým Charles má skvelú techniku, Duje Čop zase exceluje vo vzduchu.

Sergi Roberto vs. Nordin Amrabat

Podľa predpokladaných zostáv nastúpi na kraji obrany namiesto zraneného Daniho Alvesa Sergi Roberto, a to znamená, že bude musieť čeliť Nordinovi Amrabatovi. Tento krídelník s dominantnou pravou nohou je rýchly a práve od neho sa začína väčšina akcií hostí. Z marockého futbalistu ide strach.

Zdroj: barcablaugranes.com
Foto: archív

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.