Argentínsky stredopoliar po výhre nad Bayerom Leverkusen vyzdvihol predovšetkým postoj tímu. Hráči totiž o výsledok bojovali neustále, hoci do konca zápasu už nezostávalo veľa.

"Naše momentum, tímový duch a to, že sme sa nikdy nevzdali boli v tomto zápase, ktorý sme museli vyhrať, kľúčové," povedal Mascherano pre oficiálnu klubovú televíziu.

Barcelona však v tomto zápase prišla o Iniestu, ktorý je tak ďalším zraneným hráčov blaugranas. Javier je však presvedčený, že Barca si bez hviezd musí poradiť.

"Dôležitých hráčov máme zranených, no toto je futbal a máme káder na to, aby sme uspeli. Teraz je čas na to, aby vystúpili tí z tieňa. Toto je príležitosť pre tých, ktorým sa nedostávajú minúty," uviedol.

"Tí z nás, ktorí sú zdraví a fit, musia hrávať a vyhrávať, kým sa ostatní dajú dokopy," dodal.

zdroj: goal.com
foto: goal.com

fofo112

14
2015-09-30 17:33:00

správne Masche,tí čo plačú, že nehrajú majú teraz šancu,ked ju premrhajú sami sebe dokážu že na barcu nemajú.

galibier

1
2015-09-30 18:05:13

mam obavu ze ak by maly mexican nezavrazdil tu megatutovku co mal za stavu 0-1 tak by nam uz ani ta bojovnost nepomohla...ale nedal a my sme dali,o tom to cele nakoniec bolo :-)

Ortiz

2
2015-09-30 20:03:17

Co budem dělat s tou defenzivou ? :( ale myslim, že nám to vzadu sedělo líp, když se Masche posunul na DM a Busquets na CM .. Rakitič bída, pozdě balony od nohy :(

emiliano

0
2015-10-01 08:01:54

Sandro mal 3 vyložené šance,Lucho ho preferoval, ale on ich premrhal.Ešte to urobí pár krát a je out.Rakytič je z formy,stráca lopty, neskoro sa orientuje,pomaly koná.Busquets stratil veľké množstvo lôpt a mal plno nepresných prihrávok a, ako vždy, bol najpomalší na ihrisku. Nie je to môj hráč a je to naša slabina, proti slabším to ide, ale špičkoví hráči sú nad ním.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.