Gerard Piqueé priznal, že chce kopačky na klinec zavesiť v Barcelone.

"Shakira na mňa netlačí, aby som kariéru ukončil v Kolumbii (smiech). Mám povolenie, aby som ju ukončil v Barcelone," povedal stopér, ktorý dodal: "Návrat do klubu v roku 2008 bol najdôležitejším krokom v mojej kariére. Keď som odchádzal do Anglicka, myslel som si, že sa tu už nevrátim."

"V Manchestri som sa veľa naučil. Šatňa bola plná hviezd a v obrane hrali Ferdinand aj Vidič, preto bolo pre mňa ťažké nájsť si miesto," spomínal Piqué na Anglicko.

Obranca sa v rozhovore dotkol aj Pepa Guardiolu: "Ďakujem mu za dôveru, ktorou ma obdaril, keď v roku 2008 prišiel na lavičku. Je to najlepší tréner akého som mal. Analyzuje futbal takým spôsobom ako to nerobí nikto iný a vždy premýšľa o tom ako by mohol mužstvo zdokonaliť," uviedol.

Na záver stopér komentoval rozhodnutie šatne zvoliť za štvrtého kapitána Mascherana a nie jeho: "Išlo o rozhodnutie väčšiny a to treba akceptovať."

zdroj: sport.es
foto: sport.es

fofo112

28
2015-10-13 11:50:32

Pep nemá konkurenciu,je to špičkový tréner,ktorý má cit pre hru,dobrú ruku pri výbere hráčov,autoritu ale aj priatelský prístup k hráčom, to všetko robí z neho veľkého trénera a hlavne kouča.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.