Javier Tebas, prezident LFP, vyjadril svoje presvedčenie, že nadchádzajúce El Clásico sa zaobíde bez incidentov a španielska polícia prijme adekvátne kroky, aby k žiadnym nepredvídavým udalostiam nedošlo.

Polícia vie, čo má robiť

"Španielska polícia vždy dohliada na bezpečnosť každého zápasu a okrem toho dokáže rozpoznať menej a viac rizikové zápasy. Nikto nemôže spochybňovať to, že polícia vie, čo má robiť a je si vedomá toho, v akom období sa nachádzame. Tak ako v iných prípadoch, vie to aj teraz a prijme adekvátne rozhodnutia."

Skúsenosti s terorizmom

"Bohužiaľ, v našej krajine máme skúsenosti s problematikou terorizmu. Doma ho máme už niekoľko rokov a preto dokonale vieme - a polícia to vie tiež - čo je treba prijať pre zaistenie akejkoľvek situácie počas zápasu. Vôbec sa neobávam o to, čo sa v sobotu môže stať, pretože máme istotu, že polícia vie, čo robí."

Útoky v Paríži

"Čo sa stalo vo Francúzsku nie je normálne, preto to šokovalo aj nás. Pokiaľ sa vyskytnú čo i len najmenšie pochybnosti, stretnutie musí byť odvolané. Dúfam, že v sobotu nebudeme mať žiadne problémy."

zdroj: sport.es
foto: sport.es

martin123

9
2015-11-18 18:50:06

Hlavne nech je to úplné bezpečné

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.