Zverencov Luisa Enriqueho čakajú aj pohárové povinnosti, Katalánci sa už v stredu stretnú s treťoligovým súperom, Villanovanse. Pochopiteľne má ísť podľa papierových predpokladov o "povinnú jazdu", no futbal je nevyspytateľný.

V celej histórii sa pochopiteľne Barca stretla s Villanovanse iba jedenkrát, v prvom zápase tohtoročnej edície Copa del Rey. FCB so zostavou plnou náhradníkov a hráčov z rezervy len remizovala 0-0.

28-10-2015 Villanovense 0 - 0 FC Barcelona

FC Barcelona

Katalánci sú vo fantastickej forme, ale o tom zrejme ani netreba písať. V posledných troch dueloch doslova zmietla všetkých svojich súperov. V El Clásicu zverenci Luisa Enriqueho vyhrali pomerom 0-4, proti AS Rím duel skončil 6-1 a Realu Sociedad Katalánci taktiež strelil štyri góly.

Proti Villanovanse to bude pochopiteľne zápas, v ktorom bude Barca obrovským favoritom. Môžeme očakávať obrovskú obmenu zostavy, keďže už v sobotu FCB odohrá náročný duel na Mestalli.

28-11-2015 FC Barcelona 4 - 0 Real Sociedad
24-11-2015 FC Barcelona 6 - 1 AS Rím
21-11-2015 Real Madrid 0 - 4 FC Barcelona
08-11-2015 FC Barcelona 3 - 0
Villarreal
03-11-2015 FC Barcelona 3 - 0 BATE Borisov

Predpokladaná zostava: Ter Stegen; Alves, Vermaelen, Bartra, Adriano; Gumbau, Samper, Kaptoum; Munir, Sandro, Aitor.

Villanovense

Villanovense je tím z Extremadury, ktorý hrá tretiu najvyššiu španielsku súťaž, v ktorej v minulej sezóne skončil štvrtý, len tesne pod hranicou postupu do Segundy Divison. Manažérom tímu je Julio Cobos Moreno, bývalý pomerne úspešný krídelník.

V poslednom zápase s Barcou Villanovense ukázalo pozornú hru a 4 000 kulisu na domácom štadióne potešilo cennou remízou. Podarí sa im však obrovské prekvapenie aj na Camp Nou?

Predpokladané zostavy: Peral; Cubi, Javi Sanchez, Trinidad, Tapia; Pajuelo, Currio, Eliás, Anxo; Casi, Juanjo.

Predpokladaný výsledok

Barcelona po remíze z prvého zápasu bude chcieť na domácej pôde jednoznačne a bez komplikácií postúpiť do ďalšie kola. Na Camp Nou preto môžeme očakávať silnejšiu zostavu, pretože výsledok z prvého zápasu je zradný. Výhra Barcelony sa zdá ako jasná, no tipovať sa oplatí aj to, že Katalánci neinkasujú ani gól. Kurz 1,29, ktorý ponúka TIPSPORT, stojí za to!

Tipujte TU!

FC Barcelona 4-0 Villanovense

Info o zápase

Dátum: 2. november, 20:00
Štadión: Camp Nou, FC Barcelona

Zdroj: forcabarca.sk

erdi4

10
2015-12-01 17:05:48

Ja si myslím ž aspoň 1 z MSN by mal ísť hrať..lebo to môže dopadnúť zle..a dal by som aj Iniestu alebo Busquetsa..aspoň 1 polčas

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.