Javier Mascherano po zápase s Levante novinárom uviedol, že je s výsledkom spokojný. Zároveň ocenil vyspelosť tímu, ktorý vie vyhrávať, aj keď nehrá dobre.

Ťažký zápas

"Podmienky panujúce na trávniku nepriali prezentácii najlepšieho futbalu. Kvôli vetru sme neboli v stave rýchlo pracovať s loptou a kvôli tomu sme boli predvídateľní v mnohých fázach zápasu a súperovi sme uľahčili prácu. Boli sme však kompaktní a tri body nám dodajú sebavedomie. Našim cieľom je zbieranie bodov a udržanie náskoku."

Titul

"Boj o titul bude výnimočne ťažký, tak ako aj v minulej sezóne. V poslednej tretine sezóny rozdiel medzi mužstvami takmer nie je, pretože každý o niečo hrá. Tí, ktorí potrebujú body, sa stávajú nebezpečnými."

Výhra napriek slabšiemu výkonu

"Víťazstvá bez dobrej hry sú kľúčové, pokiaľ ide o to, aby sme dozreli. Ešte prednedávnom, keď sme nehrali dobre, vyhrať zápas nás stálo veľmi veľa. Tento tím mal najväčšie problémy zrejme práve s týmto. V tomto smere sme však dozreli a dobre sa nám darí byť nepredvídateľným tímom."

zdroj: as.com
foto: as.com

masche

14
2016-02-08 17:38:09

Javier je veľmi múdry hráč , niečo mi hovorí že z neho raz bude skvelý tréner podobne ako Simeone :-)

quentin

8
2016-02-08 18:01:41

To boli rozumné vyjadrenia od profesionála. Fakt je, že ani keby Leovi uznali ten gól, tak by asi iný obraz hra nemala. Ozaj sa hralo len o body zo strany FCB a Levante cítilo, že by čosi mohli urobiť. Avšak, hráči Barce ukázali, že vedia vyhrať aj takto nezvyklo. Nebolo to na oko pekné, ale účel svatí prostriedky. Asi tak.

PAGO

1
2016-02-08 21:40:35

Naco by nam bola pekna hra a body by neboli . Teraz je dolezite vyhravat v lige a mat odstup od Atletika aj Realu , pekna hra je len bonus navyse k vitaztvu .

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.