Na Barcu čaká séria ligových zápasov a následne už osemfinále Ligy Majstrov. V troch stretnutiach za sebou nás v poradí vyzvú Celta, Gijón a Las Palmas. Celta príde na Camp Nou bez svojej najväčšej hviezdy Nolita, Barce by už mal byť Messi k dispozícii. Celta bude ťažký súper, no Luis Enrique a jeho zverenci jej majú čo vracať.

Posledný zápas na štadióne Viga skončil barcelonským fiaskom a bolestivou prehrou 4-1, ktorú si prostredníctvom videa pripomeňme.

Blaugranas majú navyše s najbližším súperom pomerne vyrovnanú bilanciu z posledných zápasov, takže Celta jasne patrí k mužstvám, na ktoré si treba dať pozor.



FC Barcelona

Azulgranas majú za sebou úspešný semifinálový dvojzápas v Copa del Rey, v ktorom Valencii nedali šancu. V prvom zápase ju rozobrali 7-0, druhý zápas, ktorý by sme mohli nazvať aj súbojom náhradníkov, zas Luis Enrique prekonal Guardiolov rekord v neporaziteľnosti, ktorý môže dnes ešte zveľadiť.

Barcelona hrá dobre. Miestami síce iba toľko, čo potrebuje, no výsledky sú túto sezónu veľmi dobré. Suárez je nezastaviteľná gólová mašinéria, Neymar čaruje, Messi zostáva Messim.

Celta ale patrí k tímom, s ktorými sa neradno zahrávať a aj preto treba tento zápas zobrať v plnej vážnosti a hrať s tým najlepším, čo je k dispozícii.

Od Lucha sa tak očakáva silná zostava, v ktorej nebude chýbať trio MSN a ani ďalší dôležitý hráči. Na Real navyše čaká takisto ťažký zápas, v ktorom sa môže stať hocičo. 3 body sú teda veľmi dôležité a potrebné. Chýbať však bude Piqué.

Predpokladaná zostava: Bravo, Alves, Mathieu, Mascherano, Alba, Rakitič, Busquets, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar

Celta Vigo

Celta momentálne zažíva menší útlm a pokles formy. Zverenci Eduarda Berizza nemajú ideálnu fazónu, čo korunovala najmä prehra proti nováčikovi z Las Palmas.

V Copa del Rey sa síce finále tím z Galície nedočkal, no postúpil úctyhodne až do semifinále, kde ju zas pokorila naopak prebúdzajúca sa Sevilla.

Vigu bude dnes kvôli už dlhodobému a tajomstvami opradenému zraneniu chýbať Nolito. Fit je však napríklad Aspas, ktorý dal cez týždeň andalúzskemu tímu dva góly a takmer tak vyprovokoval veľkú drámu na zaplavenom Balaídos. Tá sa však napokon nekonala a Sevillania postúpili do finále, kde ich bude čakať práve Barca.

To, že bude hrať Celta s tým najlepším čo má, je úplne jasné. Proti Barce chce tím zopakovať výkon z prvého zápasu tejto sezóny a znova sa tak dostať na víťaznú vlnu v Primera Divisón.

Predpokladaná zostava: Alvarez; Jonny, Cabral, Gomez, Planas; Wass, Radoja; Beauvue, Hernandez, Bongonda; Aspas

Predpokladaný výsledok

Vychádzajúc z týchto predpokladov člen najväčšej tipérskej komunity davids prináša zaujímavý tip, že domáci zvíťazia a v zápase padnú 0–4 góly so zaujímavým kurzom 1,77.

Dokážu Katalánci vrátiť požičané a pripraviť Celte Vigo trojgólovú prehru? Sledujte príťažlivý duel FC Barcelona – Vigo naživo na TV Tipsport!

Využite Tiket arénu a analýzy vo svoj prospech a podieľajte sa aj vy svojimi tipmi nielen na tomto futbalovom stretnutí. Zaregistrujte sa priamo TU a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!

FC Barcelona 3-1 Celta Vigo

Barca16

8
2016-02-13 18:22:13

Piqué bohužial nemože hrať,pretože dostal žltú kartu v dvoch zápasoch za sebou.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.