Carles Puyol, bývalý kapitán Blaugranas, odišiel do futbalového dôchodku pred dvoma rokmi, no fanúšikom Barcelony sa už v apríli naskytne možnosť vidieť ho v drese FCB opäť. Bol totiž nominovaný na zápas legiend, ktorý mužstvo Barcy odohrá s výberom Mexika.

Zápas medzi výberom legiend Blaugranas a bývalými hviezdami Mexika sa odohrá 1. apríla, teda deň pred očakávaným El Clásicom. Zámerom zápasu je práve navnadiť divákov pred duelom medzi Barcou a Realom na skvelý futbal.

Okrem Carlesa Puyola sa na zozname legiend Barcy nachádzajú aj Frank de Boer, Vitor Baia, Sonny Anderson, Juliano Belletti, Fernando Couto, Jari Litmanen, Gheorghe Popescu, Simao Sabrosa, Edmilson, Deco, či ďalší. Trénerom mužstva bude Jose Mari Bekero, ktorý zavesil kopačky na klinec v roku 1994.

Výber Mexika povedie Jorge Campos a v tíme sa objavia Oswaldo Sánchez, Martín Zúñiga, Francisco Fonseca, José Antonio Castro, Braulio Luna, Raúl Rodrigo Lara, Ramón Ramírez, Mario Méndez, Jared Borgetti, Luis Hernández a ďalší.

Zápas bude trvať len 70 minút (jeden polčas 35 minút) a po jeho skončení diváci uvidia pokutové kopy bez ohľadu na výsledok.

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es

Lionel10Messi

1
2016-03-06 08:55:44

Už sa teším ale v telke to nebude :(

Panel

7
2016-03-06 11:48:29

nemas internet ?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.