Vo včerajšom zápase medzi Španielskom a Rumunskom sa zrodila bezgólová remíza, no duel priniesol niekoľko nesporných pozitív. Medzi tie patrí aj to, že si od základu zahrali Marc Bartra či Sergi Roberto, pre ktorého bol debut v reprezentácii splneným snom.

"Bol to pre mňa nesmierne dôležitý zápas, na ktorý nikdy nezabudnem. Som vďačný trénerovi za to, že som debutoval a teraz musím pokračovať v práci. Účinkovanie na Majstrovstvách Európy by bolo splneným snom, pre ktorý pracujem v Barcelone tvrdo každý deň," vravel.

Po dvoch remízach Španielska s Talianskom a Rumunskom skonštatoval Sergi Roberto, že obrovský prínos na hre La Furia Roja má Sergio Busquets."V reprezentácii aj v Barcelone je veľmi dôležitým hráčom, dáva nám pokoj v strede ihriska, hrať s ním je česť. Nie je hviezdou, ktorá strieľa 50 gólov, ale je nenahraditeľný."

Napokon Sergi novinárom povedal niečo aj o El Clásicu. "Nevieme v akej forme príde Real, keby sme vedeli, bolo by to jednoduchšie. Budeme sa snažiť hrať našu hru. Aby sme vyhrali musíme dať do zápasu všetko od prvej do poslednej minúty," dodal.

Rumunsko 0 - 0 Španielsko

Rumunsko: Tatarusanu; Sapunaru, Chiriches, Grigore, Filip; Pintliii (Robotan, m. 90), Hoban; Stanciu ('84 Sammartean), Popa ('59 Torje), Stancu ('65 Ivan); Andone (Rusescu '73).

Španielsko: Casillas; Mario Gaspar, Piqué ('51 Nacho), Bartra, Jordi Alba; Sergi Roberto ('59 Cesc), Koke, Silva ('78 Morata); Pedro ('66 Mata), Nolito ('46 Isco), Alcácer ('59 Adúriz).

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.