Antoine Griezmann patrí k tomu najlepšiemu, čo má Atlético Madrid k dispozícii. Obávané francúzske eso pritom mohlo ešte pred niekoľkými sezónami obliekať dres Blaugrana. Podľa Mundo Deportivo ho totiž do béčka Barcy chcel získať Pep Guardiola.

V tom momente bol Francúz súčasťou Realu Sociedad. Guardiola bol horlivo presvedčený o tom, že v ňom niečo je a chcel ho získať do B-tímu, aby sa jeho talent rozvíjal. V roku 2011 sa oňho teda Barca snažila, avšak nepochodila.

Dôvodom malo byť to, že Griezmann nechcel ísť do rezervného tímu, ale rovno do A-mužstva. To vtedy funkcionári nepovažovali za reálne, pretože sa v tom momente už dohodli s Alexisom Sánchezom. Miesto Griezmanna Barca do béčka podpísala Kika Femeníu, ktorého prestup skončil ako veľký prepadák.

Griezmann sa potom pod vedením Diega Simeoneho vypracoval k najlepším útočným hráčom na svete. Jeho prácu si tréner nesmierne váži, pretože okrem toho, že dáva veľa gólov a na ďalšie kvantum je schopný prihrať, je ochotný pre tím pracovať a na ihrisku zo seba odovzdať vždy maximum.

zdroj a foto: weloba.com

DonAndres26

16
2016-04-13 15:38:06

zbytocne spekulacie

Jhonys

0
2016-04-13 19:46:55

jo, Femenía byl jeden velký vtip

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.