Liga ešte stále nie je pre Barcu stratená. Ak však chcú zverenci Luisa Enriqueho túto sezónu pomýšľať ešte na nejaké trofeje, musia zapnúť na vyššie obrátky. Problémy má Barca najmä v zakončení, v posledných piatich zápasoch dala iba 4 góly.

Deportivo prichádzalo naposledy na Camp Nou s tým, že sa im darilo určite lepšie než teraz, no v tom momente hrala výborne aj Barca. Výsledok z prvého tohtosezónneho ligového merania bol napokon prekvapujúci.

FC Barcelona

Tri ligové zápasy neprehrali Blaugranas už od roku 2003. Proti Valencii sa tak spečatilo zmazanie sľubného ligového náskoku a teraz už nie je priestor na omyly. Barcu už nečakajú príliš ťažkí súperi, no proti Deportivu to na Riazore nie je nikdy jednoduché.

FCB bude dnes chýbať Gerad Piqué. Vzhľadom na to, že do zápasu nebude pripravený Jérémy Mathieu a že Thomas Vermaelen je stále viac-menej zranený, zostáva rada na Marcovi Bartrovi. Tu sa však dostávame k ďalšiemu problému – ten nehráva prakticky vôbec. Bude schopný odohrať duel na vysokej úrovni? Barca to totiž bude potrebovať.

Messi síce proti Valencii vsietil svoj 500. gól v kariére, no veľa dôvodov na radosť nemal. O Neymarovi sa posledné zápasy veľmi často špekuluje a Luis Suárez je v posledných týždňoch enormne strelecky impotentný. Dočkáme sa dnes vzkriesenia MSN? Dnešné stretnutie môže byť veľkým krokom k titulu, najmä ak to triu začne opäť strieľať.

Mathieu so Sandrom zdraví stále nie sú. Vermaelen by už mal byť v poriadku, no pravdepodobne ešte nie natoľko, aby sa mohol zapísať na zápasovú nomináciu, dnes na nej tak opäť chýba. Naopak, späť sa vracajú Rafinha po zranení a Turan po treste za žlté karty.

Predpokladaná zostva: Bravo, Alves, Mascherano, Bartra, Alba, Rakitič, Busquets, Iniesta, Messi, Suárez, Neymar

Deportivo La Coruña​

Deportivo začalo sezónu skutočne skvele, no momentálne sa výsledkovo trápi. Z posledných 17 zápasov dokázali hráči z Galície vyhrať iba jeden. Zverenci Victora Sanchéza del Amo sú skutočným remízovým kráľom tohtoročnej Primera División.

Dnešný súper Barcy ešte stále nie je definitívne zachránený. Od zostupového pásma ho delí 9 bodov, proti Barcelone tak môžu i oni výrazným spôsobom vykročiť k hlavnému cieľu sezóny, čo je v ich prípade záchrana.

Deportivo má síce viacerých zranených hráčov, no tímu dnes nebude chýbať jeho najlepší strelec – 16 - gólový Lucas Perez. Ten bude predstavovať pre Claudia Brava skutočne veľké nebezpečenstvo. Stopéri Barcy sa budú musieť mať jednoducho na pozore.

Ako už aj hráči Déporu naznačili, ich dnešný výkon môže rozhodnúť o titule. Súper Barcy sa nechystá dopredu vzdávať, proti Barcelone bude chcieť triumfovať a využiť jej slabší moment.

Prepdpokladaná zostava: Manu, Lopo, Sidnei, Navarro, Juanfran, Luisinho, Borges, Fajr, Mosquera, Cani, Lucas Perez

Predpokladaný výsledok

Predpovedať výsledok dnešného zápasu po posledných výkonoch FC Barcelona nie je veru jednoduché. Katalánci však teraz musia vyhrať, inak si cestu za titulom poriadne skomplikujú.

Člen najväčšej tipérskej komunity Gooner007 po predošlých výsledkoch Blaugranas verí, že La Coruňa doma neprehrá o viac ako 2 góly s kurzom 1,50.

Opačný názor má stratég silentpeace89, ktorý hosťom verí a zároveň dodáva, že padnú minimálne 2 góly (kurz 1,25).

Nezabudnite na LIVE stávky v rámci stretnutí Primera División v Tipsporte a sledujte ich naživo na TV Tipsport!

Deportivo La Coruňa 1:2 FC Barcelona

Asrian

-5
2016-04-20 17:39:32

haha,sme totalne slabučkí,nechápem prečo sa nerozpustíme..
turisti trápni!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.